Kılıçdaroğlu: Millet İttifakı'nı bozmak için derin devlet devreye konuldu

Kılıçdaroğlu: Millet İttifakı'nı bozmak için derin devlet devreye konuldu
Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündemi sarsacak bir iddia ortaya attı. Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nı bozmak için istihbarat elemanlarının devreye sokulduğunu söyledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın bozulması için derin devletin araya girdiğini söyledi. İttifakın bozulması istendiğini belirten Kılıçdaroğlu, "İstihbarat elemanları dahil olmak üzere pek çok kişi devreye konulup, 'Millet İttifakı'nı nasıl bozarız' arayışı içindeler. Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin ittifakını bozmaya yönelik bir Saray hareketi bu." dedi.

"DERİN DEVLET ARAYA GİRİYOR"
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'ya konuşan Kılıçdaroğlu, konuyu derin devlete bağladı. İYİ Parti'nin HDP'den duyduğu rahatsızlığını soran Sarıkaya'ya, Kılıçdaroğlu şu ilginç yanıtı verdi: "Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin ittifakını bozmaya yönelik bir Saray hareketi bu. Çünkü Saray ittifakın bir şekilde bozulmasını istiyor. Araya pek çok kişiyi koyuyorlar. Kişi derken, derin devletin, daha doğrusu; ne denir bilmiyorum ki, istihbarat elemanları dahil olmak üzere pek çok kişi devreye konulup, 'Millet İttifakı'nı nasıl bozarız' arayışı içindeler. Ben bu ittifakın bozulacağını sanmıyorum."

Yazının tamamı için tıklayınız

Habertürk