Meral Akşener'in danışmanı: ''Güneş doğdu, ampulü söndürün''

Meral Akşener'in danışmanı: ''Güneş doğdu, ampulü söndürün''
Güncelleme:

Meral Akşener'in liderliğinde kurulan ve hem adı hem de logosu ile tartışmaları da beraberinde getiren İYİ Parti'de Akşener'in danışmanlığını yapan Yeniçağ yazarı Murat İde'den olay olacak ifadeler.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in danışmanı ve Yeniçağ yazarı Murat İde ise dün “İYİ' diyelim ‘İYİ' olsun…” başlıklı yazısında şu ifadeleri kaleme aldı: “Partinin adı ve logosu açıklandığında merakım sosyal medyada esecek zeka fırtınasıydı. Olumlu ya da olumsuz. Kalibresi yüksek mizaha her zaman şapka çıkarırım. En çok dikkatimi çekenlerden biriydi başlıktaki yorum “Güneş doğdu, ampulü söndürün”. Son bir örnekle bitireyim. Alttan girip üstten çıkıp, FETÖ'yle bir bağ, bir ilinti bulamayınca, İyi Parti'nin logosundaki Güneş'i, cemaatçilerle meşhur ‘Maklube'ye benzetti AKP trolleri. FETÖ'cülükle suçladıkları bir partiyi eleştirirken akıllarına gelen yemek, FETÖ'nün ‘Maklubesi' iyi mi. Eeee, 20 yıl aynı sofrada oturanların aklına, Maklube gelmeyecek de, imam bayıldı mı gelecek?”

Bugün seçim olsa Meral Akşener'in İyi Parti'sine oy verir misiniz ?Bugün seçim olsa Meral Akşener'in İyi Parti'sine oy verir misiniz ?