Özgür Özel'den Erdoğan'a bayram telefonu

Özgür Özel'den Erdoğan'a bayram telefonu
Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "En sert muhalefet olacağız, fakat nezaketten ve makamlara saygıdan asla ve asla taviz vermeyeceğiz. Bayram günü Sayın Cumhurbaşkanı'nı arayacağım. Bayramını tebrik edeceğim" dedi.

Yerel seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaklaşan Ramazan Bayramı'nda ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayacağını söyledi. Sabah'tan Yavuz Donat'a konuşan Özel şunları söyledi: "31 Mart seçimleri ve CHP birinci parti... Alttan almak, fedakârlık yapmak, ilk adımı atmak, ilk eli uzatmak bize düşer. Bayram günü Sayın Cumhurbaşkanı'nı arayacağım. Bayramını tebrik edeceğim.
Sonrasında kendilerine bazı şeyler söyleyeceğim.

Diyalog kanallarının açık tutulması gerektiğini, kendilerinin millet tarafından iktidar ile görevlendirildiğini, bizim de 31 Mart seçimlerinde Türkiye nüfusunun yüzde 65'ine, milli gelirin de yüzde 85'ine hâkim bir coğrafyada yerel iktidar olduğumuzu, birlikte çalışmak zorunda olduğumuzu ve dönem dönem istişare etmek zorunda olduğumuzu söyleyeceğim.

En sert muhalefet olacağız. Fakat nezaketten ve makamlara saygıdan asla ve asla taviz vermeyeceğiz. Ben milletin göreve getirdiği bir insanı yok sayarsam, o zaman kendi belediye başkanlarımın da yok sayılmasını göze alırım. Bu doğru bir şey değil."

 

Yavuz Donat'ın Sabah gazetesindeki yazısının tamamı için...