Saray'ın tüm yolları kapatıldı

Saray'ın tüm yolları kapatıldı

Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden tüm yollar demir bariyerlerle kapatıldı.

Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın önünden geçen yollar demir bariyerlerle kapatıldı. Polisler, kapatılan yollarda 24 saat nöbet tutuyor

Sarayın önünden geçen ve Otogar Bahçelievler, Konya, Samsun istikametine giden araçların kullandığı 4 şeritli yol birkaç gündür tamamen kapalı… Sadece personelin kullandığı arka kapı için kontrollü biçimde trafik açık tutuluyor.

Cumhurbaşkanı Receğ Tayyip Erdoğan, İstanbul Beyoğlu’ndaki İstiklal Caddesi’nde yaşanan canlı bomba eyleminin ardından “Bize korkmak yakışmaz. Biz korkuyu korkutanlardan olacağız. Terörün gündemine teslim olmayacağız” dedi. Ancak Ankara ve İstanbul’da peş peşe patlayan bombalardan sonra Erdoğan’ın Ankara Beştepe’deki sarayına giden bütün yollar demir bariyerlerle kapatıldı. Sarayın önünden geçen ve Otogar Bahçelievler, Konya, Samsun istikametine giden araçların kullandığı 4 şeritli yol birkaç gündür tamamen kapalı… Sadece personelin kullandığı arka kapı için kontrollü biçimde trafik açık tutuluyor. Kapatılan yolların başında da 24 saat polis ekipleri görev yapıyor. Sarayın diğer tarafında bulunan ve vatandaşların Otogar, Samsun, Söğütözü ve Ümitköy istikametine gitmek için kullandığı yolun girişlerine de yine demir bariyerler döşendi.