Yeni yıla tüm İstanbul Beşiktaş'ta girdi

Yeni yıla tüm İstanbul Beşiktaş'ta girdi

İstanbul yeni yıla büyük bir coşkuyla Beşiktaş’ta girdi. Beşiktaş Belediyesi’nin Etiler Akmerkez önünde gerçekleştirdiği Hande Yener konseri ve dev mapping (büyük görsel şov) katılanları adeta büyüledi.

Beşiktaş Belediyesinin organizasyonuyla Etilerde düzenlenen yeni yıl partisinde dünyanın en büyük sahnesi kuruldu. Görsel şovların, DJ’lerin, dansçıların ve birbirinden güzel sürprizler yaşandı. Geceye damga vuran ise Hande Yener oldu. Hande Yener, Beşiktaş Belediyesi’nin katkılarıyla on binlerle Etiler’de buluştu. Geceye çok özel hazırlanan Hande Yener, yepyeni şarkılarıyla vatandaşları coşturdu. Hande Yener'in özel konuğu olarak yılbaşı gecesinde sanatçıya eşlik eden David Vendetta ile özel hazırladıkları şarkıları birlikte seslendirdiler.

Gecenin ev sahipliğini yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, partiye katılan on binlere önce mapping sürprizi yaptı. Başkan Hazinedar Akmerkez’in dev kulelerinden herkesin yeni yılını kutladı.

Başkan Hazinedar, yeni yıl kutlamalarında on binlere “Sevgili İstanbullular 2015’ten 2016’ya girdiğimiz bu yerde çok büyük bir mesaj veriyoruz, çok büyük acılar yaşadık. Teröre karşı şehitler verdik. Edirne de bizim Hakkari de bizim. Aziz Atatürk’ün ifadesiyle hattı müdafaa yoktur sattı müdafaa vardır. Tüm yurttaşlarımız iyi bilir ki milli mücadelenin başladığı yer Beşiktaş’tır şimdi biz bu heyecanı paylaşan gençlerle birlikte nasıl büyük Türkiye hayalini paylaştıysak şimdi de birlik olma zamanı. Bu ülkede yanlış anlamda yürümek isteyenlere hep birlikte yeni yıla eğlenirken birlikte mesaj veriyoruz. Dünyanın büyük şehirlerinden görüntüleri izlediniz, birazdan dünyanın en önemli televizyonları birazdan Beşiktaş’tan yeni yıl heyecanını dünyaya duyuracak. Ve biz de Hande Yener ile geri sayımı başlatacağız. Herkese mutlu yıllar diliyorum” diyerek seslendi.

Başkan Hazinedar’ın konuşmasının ardından dünyanın en büyük mapping gösterisi ile on binler adeta büyülendi. Dakikalarca mapping şovu izleyen vatandaşlar Başkan Hazinedar ve Hande Yener ile birlikte geri sayım yaparak 2016’ya merhaba dediler. Ve ardından dakikalarca süren havai fişek gösterisi ile Beşiktaş semaları aydınlandı.

KONSERE SÜPRİZLER DAMGA VURDU

 Yılbaşı konserinde Hande Yener vatandaşlara birçok sürpriz yaşattı. Hande Yener, yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta sahne alan Serdar Ortaç ile 3G yolu ile canlı bağlantı yaptı. Hande Yener ile Serdar Ortaç 3G bağlantısı ile ‘’İki Deli’’ şarkısını seslendirerek Türkiye de yine bir ilke imza attılar. Yener ve Ortaç bu şarkıyı 7500m2’lik dev ekranda birlikte seslendirdiler. Yüzyılın buluşmasının canlı gerçekleştiği akşam da İstanbul ve Kıbrıs 2016 coşkusunu beraber yaşadı.

Sahne şovları, after partiler, 1 tona yakın yapay kar ile vatandaşın coşkusuna coşku katan noel babalar, yılbaşına özel süslenmiş faytonlar, havai fişek gösterileri ve canlı yayınlarla tüm Türkiye 2016’ya Beşiktaş’tan merhaba dedi.

Saat tam 23.59’u gösterdiğinde Başkan Hazinedar ve Hande Yener sahnede geri sayımı başlattı. Tüm dünya bu anı canlı olarak izledi. Yeni yıla hep birlikte girmenin sevincini yaşayan on binler Hande Yener’in şarkılarıyla coştu.

unnamed-(7)-001.jpgunnamed-(6).jpgunnamed-(5)-001.jpgunnamed-(4)-001.jpgunnamed-(3)-005.jpgunnamed-(2)-007.jpgunnamed-(1)-005.jpg