TARSUS İŞ KADINLARI DERNEĞİ BAŞKANI TSO BAŞKANI KARAGÖZLÜ'YÜ ZİYARET ETTİ

TARSUS İŞ KADINLARI DERNEĞİ BAŞKANI     TSO BAŞKANI KARAGÖZLÜ'YÜ ZİYARET ETTİ

Tarsus İş Kadınları Derneği Başkanı Aynur Altunkaya Budak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü'yü ziyaret etti.

Tarsus İş Kadınları Derneği Başkanı Aynur Altunkaya Budak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü'yü ziyaret etti.

Aynur Altunkaya Budak, Ticaret ve Sanayi Odası'nın Tarsus'un sosyal, kültürel ve ekonomik yönden kalkınması, ilçede yaşayanların refah düzeyinin yükseltilmesi konusundaki çabalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, fırsat buldukça başkan Karagözlü ile bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Budak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle konferans ve balo düzenleyeceklerini ifade etti.

Kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılmalarının önündeki engeller karşı mücadele ettiklerini, iş ve çalışma hayatında karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini kamuoyuna, yetkili kurumlara duyurmaya devam ettiklerini kaydeden Budak, "Üyelerimiz arasında güç birliği sağlayarak ortak çalışma zemini oluşturarak, bu hedefler doğrultusunda projeler geliştirmekteyiz. Girişimci kadınlarımıza bilgi, tecrübe ve eğitim gibi konularda destek sağlayıp, kadın girişimci sayısını mutlaka artıracağız. Kadın girişimcilerin ihtiyaç duyacakları proje ile mali desteğe ulaşmalarında yardımcı olarak, desteklenmeleri, yönlendirilmeleri ve güçlendirilmelerine katkı sağlayacağız" dedi.

Karagözlü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz de tüm sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla birlikte etkinliklerde bulunmayı, onlarla ortak projelerde buluşmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Karagözlü, Tarsus İş Kadınları Derneği'ne her türlü desteği vermeye devam edeceklerini, onlarla ortak etkinliklerde buluşmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.