Teb Kadın Bankacılığı'ndan Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Fırsatlar

Teb Kadın Bankacılığı'ndan Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Fırsatlar

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kredi imkanı sunuyor. TEB açıklamasına göre, Türkiye'de ilk kez bir...

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kredi imkanı sunuyor.

TEB açıklamasına göre, Türkiye'de ilk kez bir banka bünyesinde ayrı bir departman oluşturarak kurduğu Kadın Bankacılığı ile kadın patronları destekleyen TEB, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kampanyası ile kredi imkanı sağlıyor.

TEB, 7-18 Mart tarihlerinde geçerli olacak kampanyası ile kadın patronları cazip fırsatlarla buluşturuyor.


- Kadın patronlara özel finansman paketleri

Kadın Bankacılığı ile kadın patronların iş hayatında karşılaştıkları engelleri aşmaları için kapsamlı destekler sağlayan TEB, finansmana erişimlerini kolaylaştırmak için sıfır dosya masrafı ile maddi teminatsız, uygun faiz oranlı 125 bin TL'ye varan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) kredisi sunuyor.

TEB Kadın Bankacılığı'ndan 7-18 Mart tarihlerinde yeni Ticari Kart alan müşteriler ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kampanya ile 1 yıl boyunca kart ücreti ödemiyor. Bu tarihlerde müşteriler her 750 TL’lik alışverişe 40 TL olmak üzere toplamda 200 TL Bonus puan kazanma fırsatı kazanıyor.

TEB, kadın patronlara yönelik oluşturduğu maddi teminatsız kredilerin yanı sıra özel finansman paketleri de geliştiriyor. TEB bu kapsamda, Kadın Patrona Özel EBRD Kredisi, KGF Kadın Patron Destek Kredisi, Altın Teminatlı Kredi, Kadın Bankacılığı Masraf Paketi, Kadın Bankacılığı Ürün Paketi gibi avantajlı bankacılık hizmetlerini bir araya getirdiği özel masraf paketleri sunuyor.

Etiketler finans teb