Yeni Megane, 7 Nisan'da Satışa Sunuluyor

Yeni Megane, 7 Nisan'da Satışa Sunuluyor

Renault Mais Genel Müdürü Aybar:- "Rekabetin oldukça yoğun olduğu C segmentinde Yeni Megane her türlü beklenti ve ihtiyaca hitap edecek geniş bir ürün gamı ile Türkiye pazarında 7 Nisan’dan itibaren yerini alıyor"- "Yeni Megane dinamik, zarif tasarımı ve

İSTANBUL (AA) - Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, rekabetin oldukça yoğun olduğu C segmentinde Yeni Megane'ın her türlü beklenti ve ihtiyaca hitap edecek geniş bir ürün gamı ile Türkiye pazarında 7 Nisan’dan itibaren yerini alacağını belirtti.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre Yeni Megane, hem dinamik ve özenli bir tasarıma hem de üst segmentten aldığı yenilikçi teknolojilere sahip bulunuyor. 7 Nisan 2016 tarihinden itibaren 65.250 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak Yeni Renault Megane, Türkiye'de 4 ekipman seviyesi ile pazara sunuluyor.

Türkiye'de Yeni Megane Joy, Touch, Icon ve GT-Line olmak üzere 4 ekipman seviyesi ile pazarda yerini alıyor. Bu ekipman seviyeleri benzinli ve dizel motor seçenekleri ile eşleşiyor.

GT versiyonu 1.6 TCe 205 bg ve 1.6 dCi 165 bg seçenekleri ile özel sipariş ile satışa sunulacak.

Joy'da perde hava yastıkları, ESP + hill holder, cruise control, manuel klima, elektrikli ön ve arka camlar, 4,2 ekran & multimedya sistemi, USB & Bluetooth, 6 LED gündüz farları, 16 inç jantlar dikkati çekiyor.

Touch'ta ise yağmur sensörü ve otomatik yanan farlar, elektronik klima, eller serbest kart sistemi, deri direksiyon simidi, arka park sensörü, C şeklinde LED gündüz farları, krom çerçeveli ön sis farları, 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar bulunuyor.

Icon & GT Line'da da elektronik el freni, geri görüş kamerası, multisense, 7 inç dokunmatik ekran & R Link 2.0, elektrikli katlanır yan aynalar, Full-LED farlar, 17 inç alüminyum alaşımlı jantlar, 8,7 inç dokunmatik portre ekran formatı ile R.link 2 ve sürüşe yardımcı teknolojiler opsiyon olarak sunulacak.

Yeni Megane Türkiye pazarında benzinli ve dizel motor seçeneğine sahip bulunuyor. Benzinli Yeni Megane 1.2 TCe 130 bg, Dizel Yeni Megane ise 1.5 dCi 90 bg & 110 bg, 1.5 dCi EDC 110bg ve 1.6 dCi 130 bg seçenekleriyle satılacak.

1.2 Tce 130bg EDC ve 1.6 16V 115 bg benzinli ve 1.6 dCi 165bg EDC dizel motorları ise 2016 yılının ikinci yarısında ürün gamına eklenecek.


- Aybar: "Yeni Megane her türlü beklenti ve ihtiyaca hitap edecek"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar da "Rekabetin oldukça yoğun olduğu C segmentinde Yeni Megane her türlü beklenti ve ihtiyaca hitap edecek geniş bir ürün gamı ile Türkiye pazarında 7 Nisan’dan itibaren yerini alıyor. Yeni Megane dinamik, zarif tasarımı ve üst segmentten aldığı teknolojileri ile rakipleri arasında öne çıkmaya hazırlanıyor. Diğer yandan Yeni Renault Megane rekabetçi fiyatları ile kendinden her zamankinden fazla söz ettirecek." bilgilerini paylaştı.