Derimod’dan deri yılına özel indirimler

Derimod’dan deri yılına özel indirimler
Güncelleme:

Ayakkabı ve çantanın nabzı yeni yıl da Derimod’da atıyor...

Moda dünyasında Deri Yılı ilan edilen 2015’i yeni tarzı ile karşılamak isteyenlere özel bir kampanya hazırlayan Derimod, çanta ve ayakkabılarda % 60’a varan indirim imkanı sunuyor.Zamana meydan okuyan deri ceketlerden vazgeçemeyenler ise % 50 indirimin yanı sıra 2’inci deri cekete ekstra % 30 indirim fırsatı yakalıyor.

Fark yaratan tasarımları ile deri modasının öncülüğünü üstlenen Derimod, moda dünyasında ‘deri yılı’ ilan edilen 2015’i yeni tarzı ile karşılamak isteyenler için hazırladığı indirim kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kadın ve erkek koleksiyonlarında ayakkabı modasının nabzını tutan Derimod, rengarenk çanta ve portföyleri ile de ilgi çekiyor. Soğuk havaları rengarenk ürünleri ile canlandıran Derimod, yeni kampanyasıyla ayakkabı ve çanta koleksiyonlarında %60’a varan indirim fırsatı sunuyor.

Zaman meydan okuyan deri ceketler 2015 yılında da efsane olacak…

Küresel trendleri her yıl modellerine yansıtan ve deri modasının öncülüğünü üstlenen Derimod, deri ceket koleksiyonuyla 2015’te de efsane olmaya hazırlanıyor. Farklı dokularda ve renklerde birçok modelin yer aldığı Derimod Deri Ceket Koleksiyonu, 2015 Yılbaşı Kampanyası ile etiketin yarı fiyatına satışa sunuluyor. Üstelik deri ceket tutkunları 2’inci ürüne ekstra %30 indirim fırsatı yakalıyor.

Derimod Yılbaşı Kampanyası, Derimod mağazalarında ve www.derimod.com.tr online mağazasında sizleri bekliyor.