1 Ağustos haftası burç yorumları: Patlama, kaza ve yangınlara dikkat

Güncelleme:

1 Ağustos haftası burç yorumları: Patlama, kaza ve yangınlara dikkat

Hafta boyunca Güneş’in Jüpiter ve Chiron kavuşumuna yaptığı iyicil açıların etkilerini hissedeceğiz. Maddi ve manevi huzur, saygınlık, tanınmışlık, tembellik, yaşamdan zevk alma, bilgelik kazanma, anlayış gösterme, başkalarından yardım alma, başkalarına yardım etme, şifalanma, şifa dağıtma ya da bilgelik yolunda ilerleme gibi olumlu etkiler görebiliriz. Ancak yine de her şey gül pembe değil. Çarşamba gününden başlayarak, Güneş’in Mars ve Uranüs kavuşumuna olan sert açıları kendini göstermeye başlayacak. Çok dikkatli olmalısınız. Çünkü yüksek enerjili, sabırsız ve saldırgan bir cesaret her şeyi yerle bir edebilir. Kazalara ve yaralanmalara neden olabilir. En iyisi, fazla enerjiyi verimli bir alana yöneltmektir. Toprakla uğraşmak ya da spor yapmak yararlı olabilir. Aşk, meşk ya da cinsellik arayışları için herkese ve tüm burçlara uygun bir haftadır. Gökyüzünün bu genel durumu, yükselen burcunuza göre, sizin için farklı bir konuda daha belirgin ortaya çıkacaktır.

YÜKSELEN KOÇ: Kendinizi göstermek, öne çıkmak, Güneş gibi ışıl ışıl parlamak ve belki de yeni bir sevgili ile görüşmeler bu hafta eski üzüntülerinize ya da eski sağlık sorunlarınıza iyi gelecek gibi görünüyor. Ayrıca, kendi deneyimlerinizi ve kazandığınız bilgeliği diğer insanlara da öğreterek onlara da iyileştirici etki yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey maddi kayıplardır. Şans oyunları, yeni sevgili arayışları ya da kişisel eğlencelerinizde sabırsız ve düşüncesizce para harcamak, ani öfkeli çıkışlar, heyecanlar ve aşırı cesaret sizi maddi yönden zarara uğratabilir. Beklenmedik kazalara neden olabilir. Aile ile huzur, sevgi ve barış dolu anlar psikolojinize iyi gelecektir. Ayrıca, su kenarı geziler, sanat çalışmaları ve gizli duygusal ya da cinsel yakınlaşmalar için uygun zamandır.

YÜKSELEN BOĞA: Özellikle aile büyükleri ya da evi ilgilendiren konular üzerinden huzur bulma, rahatlama, eski sağlık sorunlarının ya da üzüntülerin şifalanması ve diğerleriyle yardımlaşmalar olabilir. Yükselen enerjiniz özellikle hafta ortasından itibaren yakıcı ve yıkıcı eylemlere dönme eğilimindedir. Sabırsızlığınızı dizginlemezseniz, tam yoluna girmeye başlayan aile ve ev ilişkilerini söz ve davranışlarınızla yeniden zedeleyebilirsiniz. Biraz daha yavaş hareket etmeli ve heyecanınızı kontrol etmelisiniz. Kazalara ve yaralanmalara karşı dikkatli olun. Yakın çevre ilişkileri üzerinden sosyal gruplaşmalar yoluyla, aşk meşk ilişkileri ya da özellikle yabancılarla cinsel yakınlaşmalar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Grup arkadaşlarınızla ilgili eski bir üzüntünün üstesinden gelmek ve diğerlerine de yardım etmek için uygun zamandır. Yakın çevre ile iyicil görüşmeler diğer sosyal gruplaşmalarınızı da genişletmeye yardımcı olur. Ancak dikkatli olmak gerekir. Çünkü, yakın çevre ya da akrabalarla ilgili önemli bir sağlık sorunu ya da kaza hakkında haber alma olasılığı vardır. Diğer olasılık ise onlarla yakıcı yıkıcı görüşmeler ya da kazalar olabilir. Hangisi olursa olsun, her iki durumda da ani çıkışlar yapmadan, sabırlı ve sakin olmanız gerekir. Meslek alanında duygu ve sezgilerinizi kullanarak para kazanabilirsiniz. Belki de yöneticilerle aşk meşk ya da cinsel yakınlaşmalar da gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ: Meslek alanında ya da yöneticilerle olan eski sıkıntılı durumların, belki de eski bir acı ya da sağlık sorununun bu hafta düzeleceğini, yoluna gireceğini, şifalanma ile birlikte maddi kazançlar getireceğini ya da iyi bir anlaşmanın her şeyi yoluna koyabileceğini söyleyebilirim. Ancak yine de sosyal gruplaşmalarınıza, toplantılarınıza ve grup arkadaşlarınıza çok dikkat etmelisiniz. Çünkü, yakıcı yıkıcı, saldırgan durumlar, kazalar, onlarla yapacağınız sabırsız ve heyecanlı görüşmeler ya da anlaşmalar yüzünden maddi zarara girme olasılığı vardır. Yükselen enerjinizi sabırlı ve verimli kullanmalısınız. Uzaktakilerle ya da yabancılarla aşk bağlantısı ya da yakın cinsel ilişki yolu bu hafta şanslı görünüyor. Sosyal arkadaş gruplarından beklenmedik bir beraberlik teklifi alabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Uzaktakilerle, yabancılarla ya da eski bir hukuk davasında yaşamış olduğunuz üzüntü ya da acıların şifalanma zamanıdır. Şimdi bundan kazandığınız deneyim ve bilgeliği başkalarına da öğretebilir ve saygınlık kazanabilirsiniz. Belki de yeni bir eğitim ile sıra dışı bir iyileşme yolu öğrenme zamanıdır. Meslek alanınız, yöneticilerle olan ilişkileriniz ya da kariyer planlarınız için tehlikeli bir haftadır. Sabırsız heyecanlarınız, gereksiz ataklığınız ya da cesaretiniz yüzünden yanlış ve yıkıcı görüşmeler, durumlar ya da kayıplar yaşayabilirsiniz. Kazalara dikkat edin. Duygusal ve cinsel yakınlaşmalar için uygun bir haftadır. İş ya da meslek ortamından biriyle beklenmedik yakınlaşmalar olabilir.

YÜKSELEN BAŞAK: Miras, vergi, başkalarına ait maddi olanaklar, gizli cinsel yakınlaşmalarla ilgili daha önceden yaşadığınız eski bir üzüntüyü ya da sağlık sorununu; şimdi tamir etme, iyileştirme ve yeniden saygınlık kazanma zamanıdır. Başkalarının maddi olanaklarını kullanarak kazanç elde etmek psikolojik yönden güçlü hissetmenizi sağlayabilir. Uzaktaki işler, ilişkiler, uzak geziler, hava yolculuğu ve aykırı inançlar için tehlikeli bir hafta olabilir. Aşırı heyecan, sabırsızlık ve öfke krizleri kaza ve yaralanmalara neden olabilir. Dikkatli, sakin ve yavaş olmalısınız. Evlilik, eş, sevgili ilişkileri için hem duygusal, hem de cinsel yönden hareketli ve şanslı haftadır. Yabancı ülkede yaşayan biriyle beklenmedik yakınlaşmalar gündeme gelebilir.

 YÜKSELEN TERAZİ: Eşiniz, sevgiliniz ya da ortağınız gibi yakın bir ilişkinizde eskiden kalan bazı acı ve üzüntüleri bu hafta yeniden onarabilir, yeni ve farklı bir iyileştirme yolu deneyerek şifa bulabilirsiniz. Ayrıca, yeni deneyimlerinizi başkalarına da öğretebilirsiniz. Bunları yaparken yeni grup arkadaşlarınız ve yeni sosyal çevreler de yanınızda ve size destek olacak. Ancak grup arkadaşları ve toplaşmalarınızda çok dikkatli olmalısınız. Çünkü özellikle cinsel yönden saldırı ya da beklenmedik durumlarla karşılaşma tehlikesi vardır. Ani ve sabırsız kararlar, öfke krizleri önemli kaza ya da yaralanmalara neden olabilir. Meslek ya da iş ortamından duygusal ya da cinsel yakınlaşmalar için uygun zamandır. Beklenmedik bir aile yadigarı ya da miras alabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP: Meslek alanı, kariyer planları ve yöneticilerle ilişkilerinizdeki parlama ve başarılarınız, iş ortamındaki eski acı ve üzüntüleri unutmanıza ve yeniden huzur, barış ve iyileşme ortamını bulmanıza yardımcı olacak. Kendi bilgi ve deneyimlerinizi iş arkadaşlarınıza da öğretebilirsiniz. Ancak dikkat..! Meslek alanı ve yöneticilerle olan ilişkiler, evliliğinizi ya da sevgili ilişkinizi oldukça zedeleyebilir. Özellikle sabırsız, heyecanlı ve düşüncesiz hareketleriniz; yakıcı, yıkıcı durumlara, kazalara ya da yaralanmalara neden olabilir. Biraz daha yavaş ve güvenli adımlar; eş, ortak ya da sevgili ilişkiniz için daha yararlıdır. Uzaktaki yabancılarla ya da yakın çevrenizdekilerle aşk, meşk ya da cinsel yakınlaşmalar için şanslı haftadır.

YÜKSELEN YAY: Çocuklarla, kişisel zevklerinizle ya da flörtleşmelerle ilgili eski acıları, üzüntüleri ya da kalp yaranızı yeni yol ve yöntemlerle iyileştirebileceğiniz bir haftadır. Bunu yaparken; uzaktaki kişilerden, yabancılardan, hukuk sisteminden, yabancı kültür ya da inançlardan yardım alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken durumlar; iş ortamı, iş arkadaşlarınız, günlük sıradan işleriniz, görev ve sorumluluklarınız ve özellikle de sağlığınızdır. Sabırsız, telaşlı, yakıcı ve yıkıcı durumlar, uzak yolculuklar, kazalara, yaralanmaya ya da beklenmedik sağlık sorunlarına neden olabilir. Aile içinde sevgi dolu anlar, su kenar geziler, duygusal ve cinsel yakınlaşmalar ve farklı bir para kazanma yolu bu hafta gündeme gelebilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Aile büyükleri, ev, aile yadigarları, miras gibi konularda eski acılarınızı, üzüntülerinizi ya da sağlık sorunlarını ortadan kaldırabileceğiniz, yeni iyileştirme yolları bulabileceğiniz ve deneyimlerinizi başkalarına da öğretebileceğiniz bir haftadır. Dikkat etmeniz gereken konular; kişisel zevkleriniz, çocuklar ya da yeni sevgili arayışlarınızdır. Bu alanlarda sabırsız, heyecanlı, öfkeli ve taşkın davranışlarınız ani krizlere, kazalara ya da yaralanmalara neden olabilir. Sakin, sabırlı ve yavaş olmakta yarar vardır. Yakın çevre ile duygusal ilişkilere ya da iletişimlere girebilirsiniz. Su kenarı geziler ya da romantik okumalar huzur vericidir. Huzurlu eş ilişkileri ve cinsel yakınlaşmalar için uygun haftadır.

YÜKSELEN KOVA: Yakın çevre ilişkileri, iletişimler, kardeşler, akrabalar gibi konularda eski bir acıyı, üzüntüyü ya da sağlık sorununu iyileştirebileceğiniz haftadır. Yeni iyileştirme yol ve yöntemleri için eşinizin de desteği olabilir. Edindiğiniz bilgeliği ve deneyimlerinizi başkalarına da öğretebilirsiniz. Şimdi, kardeşler ve yakın çevre ile barış ve iyi ilişkiler zamanıdır. Dikkat etmeniz gereken konu; eşiniz, sevgiliniz ya da ortağınız ile aileniz ve aile büyükleriniz arasında aniden ortaya çıkabilecek yakıcı ve yıkıcı durumlar, kazalar ya da yaralanmalardır. Hepiniz sakin ve yavaş olmalı, güvenli adımlar atmalısınız. İş ortamında ya da iş arkadaşları ile duygusal yakınlaşmalar ya da gizli ilişki arayışınız varsa, bu şanslı bir haftadır. Maddi konularda yaratıcı zekanız çok işe yarayacak.

YÜKSELEN BALIK: İş ortamındaki başarılarınız ve parlamanız maddi konulardaki eski acılarınızı ve yaralarınızı kapatacak gibi görünüyor. Ayrıca, deneyimlerinizden edindiğiniz bilgeliği başkalarına da öğreterek, onların sıkıntıları için de yol gösterici olabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konular; yakınlarınız, akrabalarınız, kardeşleriniz, kısa gezileriniz ve iletişimlerinizdir. Bu alanda ani ve beklenmedik durumlar, krizlere, kayıplar, kazalar ya da yaralanmalarla karşılaşma olasılığı vardır. Bu yüzden olabildiği kadar sakin, yavaş ve düşünerek adım atmalısınız. Flörtleşmeler, duygusal ya da cinsel ilişki arayışlarınız için şanslı haftadır. Farklı sosyal arkadaşlıkları ve gruplaşmaları deneyin.