23 Mayıs haftasında gökyüzü neler söylüyor ?

Güncelleme:

Haber3.com yazarı astrolog Levent Gözaçan 23 Mayıs haftasını yorumladı: 23 Mayıs haftasında gökyüzü neler söylüyor ?

Son 3 hafta içinde gerçekleşen Güneş ve Ay tutulmaları gökyüzünde önemli bir iz bırakır. Bu yüzden etkileri ortalama 3-4 aylık sürede devam edecek. Bazıları için daha da uzun olabilir. Bu hafta, önceki günlerdeki tutulma etkileri gündemde olmaya devam edecek. Bu önemli göksel olay ile ilgili olan önceki yazılarımı da okuyabilirsiniz. Bu hafta tüm yükselen burç kişileri için gökyüzünde birkaç temel etki var. Ancak yine de kişisel haritalardaki detaylara indiğimizde farklı durumlar olabileceğini unutmayın. Öncelikle Satürn, başta psikolojik sıkıntılar olmak üzere, yaşamlarımızın belli alanlarını kısıtlamaya devam edecek. Eski ve riskli olana bağlanma, yeni ve somut olan gerçeklerden korkma ya da uyum sağlayamama sorunu var. Ayrıca, beşik açı kalıbı; güvenlik arayışının, beklentisinin ya da korunma iç güdüsünün yüksek olacağını söyler. Genel olarak güvenli bulduğunuz alanın dışına çıkmak istemeyeceksiniz. Ancak şimdi yeni gerçeklerle yüzleşmek ve uyum göstermek gereken zamanıdır.

YÜKSELEN KOÇ: Sosyal alanlar, gruplaşmalar ya da topantılar için uygun zaman değildir. Biraz kısıtlanma, dışlanma ya da daralma yaşayabilirsiniz. Eşinizin ya da ortağınızın eski maddi olanaklarını riskli biçimde kullanma ile, yeni ve sağlam kişisel maddi kazançlara yönelme arasında kararsız gibisiniz. Yeni ve sağlam kişisel kazançlara yönelmek iyidir. Ancak, sosyal ortamlardaki harcamalara dikkat etmelisiniz. Yakın tanıdıklarla iletişim sorunları da can sıkıcıdır. Bu dönemde biraz gizli kapaklı konular, gizli ilişkiler ya da sanat çalışmaları daha çok hoşunuza gidebilir ve sizi gevşetebilir.

 YÜKSELEN BOĞA: Toplumsal konumunuz, gelecek planlarınız ya da meslek alanınız sorunlu ya da kısıtlıdır. Çabalarınız boşa gidiyor gibi hissedebilirsiniz. Eski ve riskli olan yakın ikili ilişki ile kendinizi daha güvende tutacağınız yeni başlangıçlar arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Bu durum, gelecek planları için sıkıntı ve güven eksikliği yaratabilir. Maddi kazançlarla ilgili beklediğiniz haber ya da anlaşmada gecikme ya da bozulma olabilir. Gizemli gruplar, gizemli konular ve gizemli yakınlaşmalar sizin için daha rahatlatıcı görünüyor.

 YÜKSELEN İKİZLER: Size yabancı olan herhangi bir şey bu dönemde sıkıntı kaynağıdır. Uzaktaki biri, hukuk konuları, eğitimler, inançlar, yabancı kültür sorunları da psikolojik sıkıntının kaynağı olabilir. Eski iş arkadaşları, eski sıradan alışkanlıklar ya da psikolojik yönü ağır basan eski takıntılar ile yeni, gerçekçi, sağlam ve güvenli sağlık düzenlemeleri arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Daha somut, yeni ve gerçekçi olmakta zorlanıyorsunuz. Ancak bu, daha doğru olan seçimdir. Meslek alanındaki sıcak insan ilişkileri, yardımseverlik, yöneticilerle yakınlaşmalar başarı kazanmanızı ya da daha iyi bir konuma gelmenizi sağlayabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ: Bu hafta cinsel kısıtlanmalar, engeller, sağlık alanında özellikle psikolojik sıkıntılar görülebilir. Bilinçaltı korkular ortaya çıkabilir. Yaşamdan zevk almakta zorlanıyorsunuz. Eski ve riskli kişisel eğlence ve takıntılı flörtleşme alanına mı devam etmeli, yoksa; yeni, sağlam, güvenl ve gerçekçi gruplaşmalara katılıp insan içine mi çıkmalı? Bu konuda kararsızlık ve öz güven eksikliği olabilir. Benim önerim; yeni, gerçekçi ve güvenli sosyal arkadaşlıklara yönelmek olacak. Uzaktaki insanlar, yabancılar, eğitimler, yabancı kültürler ya da dinsel inançlara yönelerek huzur ya da yeni yakınlaşmalar bulabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Eş, sevgili gibi yakın ikili ilişkilerde sabırlı ve esnek olmazsanız; sıkıntı, daralma, bunalma ya da ayrılıklar gelebilir. Meslek, yöneticiler, aile büyükleri, ve ya da aile konuları arasında da kararsızlık var. Eski ve riskli aile gelenekleri mi, yoksa yeni ve daha gerçekçi bir kariyer ve gelecek planları mı? Yenilikçi ve gerçekçi olmak her zaman iyidir. Sosyal gruplarla iletişim sorunları da olabilir. Gizemli konular, gizemli yakınlaşmalar ve cinsellik arayışları için rahat zamandır. Biraz nezaket, esneklik ve hoşgörü çok işe yarar.

YÜKSELEN BAŞAK: İş ortamı, iş arkadaşları, psikolojik sağlık, günlük sıradan işler, görev ve sorumluluklar için daralma ve bunalma zamanı olabilir. meslek, gelecek planları, sözleşmeler, anlaşmalar ve uzaktaki yeni durumlar için sıkıntılı dönemdir. Eğer, eski ve riskli yakın çevrede mi kalmalı, yoksa; daha mantıklı ve gerçekçi yeni ve uzak çevrelere mi açılmalı diye kararsızlık yaşıyorsanız, yeni ve gerçekçi olanı seçmek daha iyidir. Bu aralar; aşk, meşk, sevgili ilişkileri, cinsel yakınlaşmalar için rahatlatıcı bir ortam bulabilirsiniz. Nazik, anlayışlı, aşka ve birlikteliğe hazır biri olarak yeni fırsatları değerlendirmeye bakın.

YÜKSELEN TERAZİ: Uzaktan gelen haberler yüzünden eğlenmekte ya da yaşamdan zevk almakta zorlanacağınız zamandır. Yeni sevgili arayışları, belki de çocuklarla ilgili durumlar için sıkıntılı ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Maddi konularda da bir kararsızlık ve dengesizlik görülüyor. Eski ve riskli kişisel kazanımlar mı, yoksa; ortaklı olan, yeni, güvenli ve daha gerçekçi maddi açılımlar mı? Ben, yeni ve gerçekçi olanı önereceğim. Bu hafta rahatlama alanınız; iş ortamı, iş arkadaşları ve sağlık konusu olabilir. Belki pet hayvanlarla ilgilenmek, bakım ya da beslenmelerini sağlamak size iyi gelecektir.

YÜKSELEN AKREP: Aile işleri, aile büyükleri, ev ya da vatan gibi konularda biraz üzüntülü ve bunalımlı zaman olabilir. Miras ya da aile yadigarları ile ilgili olumsuz bir haber ya da bir anlaşmanın bozulması gündeme gelebilir. Dış çevreye eski ve riskli olan cinsel çekicilik ve gizemli bir görüntü mü vermek, yoksa; sağlam, güvenilir, yeni ve kalıcı yakın ilişkilere mi yönelmek? Bu konuda kendi kendinizle anlaşmazlık ve kararsızlık yaşıyorsunuz. Ben, yeni, güvenli ve gerçekçi olanı önereceğim. Kişisel eğlenceler, çocuklar, gizli flörtleşmeler ya da su kenarı geziler bu dönemde size huzur verebilir. Gizemli konular ilginizi çekebilir.

YÜKSELEN YAY: Yakın çevre, kardeşler ya da akrabalar ile ilgili sıkıntı, daralma, bunalma ya da soğukluk yaşayabilirsiniz. Yakın ikili ilişkide bir anlaşmanın, ortaklığın bozulması ya da olumsuz haberler alabilirsiniz. Eskiye takılıp kalmak, psikolojik sağlığınız için zararlıdır. Bu yüzden duygusal dalgalanmalara ve kararsızlıklara kapılabilirsiniz. Bunun yerine; daha gerçekçi ve güvenilir olan günlük işlerle uğraşmak ve belki de yeni bir sağlık düzenine geçmek gerekir. Aile, ev, aile büyükleri ya da doğup büyüdüğünüz yerler, bu günlerde rahatlama alanınız olacak. Birlikte su kenarı geziler ve huzurlu anlar size iyi gelecektir.

YÜKSELEN OĞLAK: Maddi konularda sıkılma, daralma ya da kayıplar yaşayabilirsiniz. İş anlaşmaları ya da görüşmeleri ertelenebilir ya da bozulabilir. Belki de yanlış bir anlaşma maddi kayıba götürebilir. Çabalarınız boşa gidebilir. Bu yüzden dikkatli ve sabırlı olmalısınız. Eski ve riskli toplantılar ya da grup arkadaşlıkları mı yoksa; yeni, güvenli ve daha gerçekçi olan kişisel zevklere mi yönelmeli. Bu konuda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Bence; yeni, güvenli ve gerçekçi olana yönelmek iyidir. Yakın çevre ilişkileri, romantik okuma, yazma ya da görüşmeler ve su kenarı geziler sizin için rahatlatıcı olabilir.

YÜKSELEN KOVA: Dış çevreye kendinizi gösterme, yenilikçi ve özgür biri olarak tanıtma ve davranma konusunda sıkıntılı zamandır. Öz güven eksikliği de olabilir, çevre koşulları da buna uygun olmayabilir. Her iki durumda da biraz sabırlı olmak gerekir. Eski ve riskli olan meslek ya da sosyal konum mu, yoksa; daha güvenli, gerçekçi ve sağlam ev konuları ya da aile ortamını mı seçmeli? Bu konuda kararsızlık yaşıyor gibisiniz. Bence yeni, sağlam ve gerçekçi olan iyidir. Kişisel eğlenceleriniz, çocuklarla ilgili konular ya da flörtleşme arayışlarınız ile ilgili görüşmeler ya da iletişimler can sıkıcı olabilir. Maddi konular bu dönemde sizin rahatlama alanınızdır. Özellikle soyut ve gizli alanlara ya da konulara yatırım uygun olabilir.

YÜKSELEN BALIK: Sağlığınız için iyi zaman olmayabilir. Özellikle psikolojik yönden, daralma, bunalma ya da kısıtlanma yaşayabilirsiniz. Eski ve riskli olan uzaktakileri mi, yoksa; güvenli, yeni, sağlam, gerçek ve yakında olanları mı seçmelisiniz? Bu konuda belirsizlik ve kararsızlık yaşayabilirsiniz. Yeni ve sağlam olan yakın çevre seçimi bence daha iyidir. Aile büyükleri, ev ya da vatan ile bağlantı kurma ve iletişim sıkıntısı olabilir. Tüm bunlar sizi psikolojik yönden zorlayabilir. Biraz sabır gerekir. Gizemli, nazik, yardımsever ve çekici dış görünüm çevresel ilişkiler için yarar getirir. Daha iyi bir tanıtım sağlayabilir.