Bayram haftasında gökyüzü neler söylüyor ? 2 Mayıs bayram haftası burç yorumları

Güncelleme:

Haber3.com yazarı astrolog Levent Gözaçan 2 Mayıs bayram haftasını yorumladı: Bayram haftasında gökyüzü neler söylüyor ?

30 Nisan Güneş Tutulması’nın etkileri bu hafta da devam ediyor. Gittikçe azalsa bile, bunlar 6 ay daha sürebilir. Tutulma etkileri en çok; Aslan, Kova, Boğa ve Akrep burçlarında hissedilir. Bu dönemde hızlı başlangıçlarınız ya da ani kararlarınız kalıcı durumlara neden olabilir. Bu yüzden bir karar alırken daha sakin bir ruh halini beklemek daha iyidir. Gerilimi yükselen fay hatlarında deprem riski güçlü biçimde devam edecek. Balık burcu kümelenmesi; din, inançlar, sanat, aşk, cinsellik, su kenarı geziler, doğaya çıkma ve soyut konuları canlandıracak. Gerçeklerden uzaklaşıp pembe bulutlarda dolaşmak huzur verse bile, ölçülü kalmak daha iyidir. Bu genel etkiler yükselen burçlarınıza göre farklı alanlarda ortaya çıkacak.

 YÜKSELEN KOÇ: Bayram haftasında yoğun geçireceğiniz konular; para kazanma, birikimleriniz, yatırımlarınız ya da alacak ve borç hesaplarınız olabilir. Bu konularda hızlı bir adım atma isteğiniz olsa bile, daha sakin olmalısınız. Çünkü bu konularda, önceden bilmediğiniz bir şey sizi şaşırtacak biçimde aniden ortaya çıkabilir. Rahatlık alanınız; daha çok soyut konular, dinsel inançlar, gizli saklı işler, gizli ilişkiler, kadın erkek yakınlaşmaları, gizli inançlar, sanat çalışmaları, su kenarı sakin geziler ya da psikolojik konular olabilir. Bu alanlarda sezgilerinizi kullanarak, ölçüyü kaçırmadan yaratıcılığınızı gösterme zamanıdır. Meslek alanında, sosyal konumunuzda ya da yöneticilerle olan ilişkilerinizde derinleşme ya da önemli değişimlere hazırlık yapma dönemidir. Bunun için kısa bir eğitim alma ya da bilgilenme size yardımcı olacaktır. Akrabalar ya da yakın çevre ilişkileri bu dönemde biraz kısıtlanıyor ya da sıkıntılı gibi görünüyor. Bu durum, sosyal gruplaşmalarınızda ya da toplantılarınızda olumsuz bir psikoloji ya da isteksizlik yaratabilir.

YÜKSELEN BOĞA: Bayram haftasında yoğun geçireceğiniz konular; kendinizi gösterme, güvenilir kişilerle tanışmalar, güçlü karakter gösterileri, güçlü başlangıçlar yapma, kendinden emin, sağlam ve dürüst kişiliğinizi gösterme isteği olacaktır. Yaşamınıza yeni ve şaşırtıcı kişiler girip kalıcı olabilirler. Ancak hızlı adımlar yerine sağlam ve yavaş adımlar daha iyidir. Aslında yavaşlamak zaten Boğa’nın doğasında vardır ve uzman olduğunuz konuda ne yapacağınızı iyi bilirsiniz. Rahatlık ve konfor alanınız bu dönemde; gruplaşmalar, sosyalleşmeler, benzer düşüncelere ya da amaçlara sahip olduğunuz insanlarla bir araya gelmektir. Gruplaşma üzerinden kadın erkek yakınlaşmaları gündeme gelebilir. Özellikle soyut konuların, sanat ya da din görüşlerinin paylaşıldığı toplantılarda yaratıcı sezgilerinizi göstermek, gruplarda size saygınlık kazandırır. Su kenarı geziler tam aradığınız ve huzur veren alanlar olabilir. Yabancılar, hukuk, büyük hedefler, uzun geziler, eğitimler, din ve kültür alanında önemli değişimler sizi bekliyor. Maddi konularda yapılacak görüşmeler ya da anlaşmalar bu değişimi kolaylaştırır. Ancak bu anlaşmalar, meslek alanında biraz daha fazla çalışmayı ya da sorumluluk almayı gerektiriyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Bayram haftasında yoğun geçireceğiniz konular; soyut kavramlar, rüyalar, psikolojik yapınız, gizli işler, gizli ilişkiler, inançlar, hastaneler, kısıtlanma olasılığı, sanatta yeni adımlar, diğerlerine yardım etme isteğiniz ya da gizli düşmanlarınız olabilir. Bu konularda gizli bir şeyin şaşırtıcı biçimde ortaya çıktığını görebilirsiniz. Eğer bu gizli bir düşmanlık ise, hızlı adımlar atmak ya da yargılamak yerine, daha sakin adımlar ya da kararlar olmalıdır. Rahatlık ve konfor alanınız bu dönemde meslek, yönetici ilişkileri, sosyal konumunuz ve gelecek planlarınızdır. Şimdi yükselen sezgileriniz ve yaratıcılığınız ile büyüme adımları atma ya da planlar yapma zamanıdır. İnsancıl yanlarınız, ince ve nazik davranışlarınız meslek alanında saygı ve para kazanmanıza yardımcı olur. Kadın erkek ilişkileri ya da evlilik için de uygun zamandır. Çevreniz ile kurduğunuz iletişimler yeni cinsel yakınlaşmalar getirebilir. Ancak bu çevresel iletişimler ya da görüşmeler, sizi büyük hedeflerinizden, eğitimlerinizden ya da yabancılarla olan haberleşmelerden uzaklaştıracak ya da sıkıntıya neden olacak gibidir.

YÜKSELEN YENGEÇ: Bayram haftasında yoğun geçireceğiniz konular; grup arkadaşlıkları, benzer düşünceler ve amaçlar için bir araya geldiğiniz insanlar, toplantılar, birlikte hareket ettiğiniz ancak tanışıklık düzeyindeki grup arkadaşlarınızla ilgilidir. Bu alanda daha önce bilmediğiniz bir şeyi öğrenmek sizi çok şaşırtabilir. Yeni gruplara hızlı biçimde katılma ve kendinizi gösterme isteğiniz var. Ancak, bence sabırlı olmalısınız. Rahatlık alanınız bu dönemde daha çok dinsel inançlar, eğitimler, sanat çalışmaları, yabancı ülkeler, hukuk alanı ya da yabancı kişiler olabilir. İncelik, nezaket, eğitiminiz ve yaratıcı zekanız size bu alanda başarı ve saygı kazandıracaktır. Bu konular üzerinden kadın erkek ilişkileri de gündeme gelebilir. Eş ya da sevgili gibi yakın ikili ilişkiler için önemli bir değişim ve dönüşüm zamanıdır. Daha derin ilişkiler, gizli haberleşmeler, gizli cinsel yakınlaşmalar için uygun zamandır. Ancak gizli yürütülen bu görüşmeler, içsel dünyanızda psikolojik sıkıntı ya da bunalım yaratabilir.

YÜKSELEN ASLAN: Bayram haftasında yoğun geçireceğiniz konular; meslek, sosyal konum, toplumsal rolünüz, yöneticilerle olan ilişkiler, gelecek ve kariyer planlarınızla ilgilidir. Bu alanda yeni ve hızlı bir adım atmak isteyebilirsiniz ya da bilmediğiniz bir gerçek aniden ortaya çıkarak sizi şaşırtabilir. Rahat edeceğiniz alan; başkalarına ait para, miras, vergi sigorta gibi konulardır. Bu günlerde bilinçaltı konular, ölüm ötesi alan, medyumluk ya da büyü gibi yönelimleriniz, gizli inançlar ya da ayinler gibi soyut alanlara ilginiz yüksektir. Artan sezgileriniz ve yaratıcılığınız size gizem kapılarını açacak ve karşı cinsle gizli yakınlaşmalar getirecek gibi görünüyor. Grup arkadaşlarınızla kurduğunuz iletişimler; günlük sıradan işler, iş arkadaşları ya da iş ortamında önemli değişimlere neden olabilir. Ancak bu iletişimler; eski sevgili ya da eş ilişkisinde sıkıntı, daralma ya da kısıtlanma yaratabilir. En iyisi dengeyi bulmak ve öfkeli tartışmalardan kaçınmaktır. Yoksa durum küsmelere kadar gidebilir.

YÜKSELEN BAŞAK: Bayram haftasında yoğun geçireceğiniz konular; yabancılar, yabancı ülkeler, dinsel inançlar, eğitimler, hukuk davaları, farklı kültürler, size yabancı olan her şey, gelecek amaçlarınız ya da uzun geziler olabilir. Bu konularda daha önce bilmediğiniz bir şey aniden ortaya çıkarak sizi şaşırtabilir. Size yeni adımlar atma isteği ve heyecanı yaşatabilir. Rahatlık ve huzur alanınız evlilik ya da yakın ikili ilişkilerdir. Aşk, sevgi, çiçek, böcek, kelebek yakınlaşmaları, su kenarı romantik geziler ya da evlenmek için uygun zamandır. Meslek ortamında yapacağınız görüşmeler ya da iletişimler flörtleşmelere ve yeni yakınlaşmalara uygun ortam hazırlayabilir. Ancak bu görüşmeler iş arkadaşlarınız arasında hoş karşılanmayacak, iş ortamında sıkıntı yaratabilir. İş ortamında; kısıtlanma, zorlanma, fazla çalışma ya da sorumluluk alma gibi durumlar gündeme gelebilir. Sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız.

YÜKSELEN TERAZİ: Bayram haftasında yoğun geçireceğiniz konular; başkalarına ya da eşinize ait maddi olanaklar, miras, vergi ve sigorta gibi alanlar, ölüm ötesi konular, büyüler, medyumluk ya da cinsel yaşamınız olabilir. Daha önce bilmediğiniz gizli bir gerçeğin aniden ortaya çıkması sizi şaşırtabilir ve hızlı bir karar almaya zorlayabilir. Ancak, bunu daha sakin olduğunuz bir zamana bırakın. Rahatlık ve huzur alanınız bu dönemde; iş yeri, iş arkadaşları, günlük sıradan işleriniz, görevleriniz, sağlığınız ve bakımını üstlendiğiniz kişilerdir. Yükselen duygu ve sezgi yetenekleriniz bu alanda yaratıcılığınızı göstermenize ve saygı kazanmanıza yardım edecek. İş arkadaşlarınızdan birisi ile aşk meşk yakınlaşması da gündeme gelebilir. Uzaklardan, yabancılardan, eğitim ile ilgili konulardan ya da bir hukuk davasından gelen iyi bir haber ya da anlaşma ev yaşamınızda ve aile büyüklerinde önemli bir değişime ve mutluluğa neden olabilir. Ancak bu anlaşma ya da haber, çocuklarla ilgili konuda, aşk arayışlarınızda ya da kişisel eğlence yaşamınızda biraz kısıtlanma ya da daha fazla sorumluluk almaya da götürebilir.

YÜKSELEN AKREP: Bayram haftasında yoğun geçireceğiniz konular; eş, sevgili, ortak ya da çok yakın ikili ilişkileriniz hakkındadır. Bu alanda daha önce bilmediğiniz bir durumun aniden belirginleşmesi sizi şaşırtabilir. Bu, sizi hızlı bir başlangıca ya da adımlar atmaya yöneltebilir. Ancak risk almak yerine, yavaş ve sağlam adımlar daha iyidir. Rahatlık ve huzur alanınız; kişisel eğlenceler, geziler, flörtleşmeler, aşk arayışları, şans oyunları, yarışmalar, borsa ya da döviz gibi spekülatif konulardır. Artan sezgilerinizi ve yaratıcılığınızı bu alanlarda verimli ve kazançlı kullanma zamanıdır. Miras, vergi, sigorta ya da başkalarına ait para ile ilgili haberler ya da anlaşmalar; sizin iletişimlerinizde, yakınlarınız ile olan görüşmelerinizde, ticaret çalışmalarında ya da kısa eğitimler almanız için önemli bir değişimi başlatabilir. Ancak dikkatli olmalısınız. Bu alacağınız haber ya da anlaşma konusu; sizin ev yaşamınız, aile büyükleriniz ya da vatanınız ile ilgili alanda hoş karşılanmayabilir. Sıkıntı yaratabilir, kısıtlanma ya da gerilime neden olabilir.

YÜKSELEN YAY: Bayram haftasında yoğun geçireceğiniz konular; iş ortamı, iş yeri, iş arkadaşları, sağlığınız, görev ve sorumluluklarınız, bakımını üstlendiğiniz kişiler ya da hayvanlardır. Bu alanda ortaya çıkacak ani bir gelişme sizi aydınlatabilir ve çok şaşırtabilir. Sizi yeni bir adım atmaya götürebilir. Ancak, lütfen adımlarınızı ya da planlarınızı daha sakin olduğunuz bir zamanda değerlendirin. Rahatlama ve huzur alanınız; aileniz, eviniz, vatanınız, aile büyükleriniz ve içsel benliğinizle baş başa kaldığınız zamanlardır. Artan sezgileriniz ve yaratıcı duygularınız bu alanda sıcak ve insancıl ilişkiler kurmanıza yardım eder. Aile ile birlikte huzur veren su kenarı gezilere gidebilirsiniz. İçsel huzurunuzu ya da din duygularınızı paylaşabilirsiniz. Ortaklarla yazılı ya da sözlü anlaşmalar ya da evlilik anlaşması maddi yönden rahatlatan önemli bir değişime neden olabilir. Ancak bu anlaşma ya da sözleşme, yakın çevre ya da yakın akrabalar tarafından hoş karşılanmayabilir. Kardeşlerle olan görüşmeleri kısıtlayabilir, tatsızlık ya da soğukluk yaratabilir.

 YÜKSELEN OĞLAK: Bayram haftasında yoğun geçireceğiniz konular; kişisel eğlenceleriniz, kendinizi dışa anlatma ve gösterme isteği, çocuklar, flörtleşmeler, aşk arayışları, yarışmalar, borsa, döviz ya da kumar gibi riskli alanlardır. Birşeyler yapma, kendinizi dışa anlatma ya da hızlı bir başlangıç yapma isteğinizi sakinleştirmelisiniz. Oğlaklar zaten sakinlik ve sabır uzmanıdır. Bu yoğun konularda şaşırtıcı bir gerçek ile karşılaşma zamanıdır. Yakından tanıdıklarınız ya da akrabalarınızla sıcak ve duygu dolu anlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde; aşk, din, sanat, soyut kavramlar ya da kadın erkek ilişkileri üzerine bir şeyler okuma ya da yazma isteğiniz artabilir. Yapacağınız iş anlaşmaları ya da görüşmeleri yaşam koşullarında önemli ve verimli bir değişikliğe neden olabilir. Cinsel çekiciliğin öne çıkacağı zamandır. Ancak yine de para konusunda çok dikkatli olmalısınız. Çünkü bu iş anlaşmaları, maddi zorlukları, daha çok çaba göstermeyi ya da sıkışıklığı gündeme getirebilir.

 YÜKSELEN KOVA: Bayram haftasında yoğun geçireceğiniz konular; aile, ev, aile büyükleri, vatan ya da çocukluğunuzla ilgilidir. Kendinizi zaman zaman içsel bir sorgulama yaparken ya da çocukluğunuzu anımsarken bulabilirsiniz. Belki de önceden bilmediğiniz şaşırtıcı bir gerçekle karşılaşma zamanıdır. Bu konularda yeni bir başlangıç yapma isteği duyabilirsiniz. Ancak bunun için daha sakin bir zamanı bekleyin. Maddi konularda duygularınızın ve sezgilerinizin yükseldiği zamandır. Bu yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı maddi kazançlar elde etmek için kullanabilirsiniz. Soyut konular, manevi inançlar ya da sanat gibi alanlardan para kazanma olanağı vardır. İletişimler ya da görüşmeler üzerinden yürüyen kişisel eğlence alanınız ya da aşk arayışlarınız bu dönemde gizli ilişkilere, gizli konulara, gizli yakınlaşmalara ya da benliğinizin derin yapısını anlamaya yardımcı olabilir. Ancak bu görüşme, yazışma ya da iletişimler ve flörtleşmeler yüzünden diğer çevresel ilişkilerde kendinizi biraz geriye çekebilir ve insanlardan uzaklaşabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Bayram haftasında yoğun geçireceğiniz konular; kardeşleriniz, yakın çevreniz, iletişimleriniz, yeni ve şaşırtıcı bir şeyler okuma yazma öğrenme ya da kısa geziler olacaktır. Bu konularda yeni başlangıçlar ve kararlar gündeme gelebilir ya da gizli bir şey aniden ortaya çıkabilir. Kendinizi bu dönemde aşka hazır hissediyorsunuz. Yeni tanışmalar ya da aşk ilişkileri gündeme gelebilir. İçten gelen huzur duygunuzu çevrenize de yaymak istiyorsunuz. Diğerleri ile yardımlaşmalar, insancıl, sanatçı ve yaratıcı yüzünüzle ortaya çıkmak çevreden saygı ve sevgi görecektir. Aile büyükleri ile olan görüşmeleriniz, daha derin konularda bilgilenmenizi sağlar. Bu bilgiler sosyalleşme alanınızda önemli bir değişime neden olabilir. Ancak aile ile olan iletişimler ve aldığınız bilgier sizi psikolojik açıdan zorlayabilir. Belki de aileden gelecek olumsuz bir haber yüzünden üzülme olasılığı vardır.