Aşk sorusu Ozan Güven'i kızdırdı

Aşk sorusu Ozan Güven'i kızdırdı
Güncelleme:

Ozan Güven önceki gece Etiler’deki İtalyan lokantası Torcello’daydı. Genç bir kadınla yemek yediği iddia edilen oyuncu çıkışta objektifleri fark edince sinirlendi.

“Yeni bir ilişkiye mi başladınız, hanımefendi kim acaba?” sorusuna ise bağırarak “Siz kimsiniz?” diye karşılık verdi.

Ozan Güven'in bu davranışı, akıllara yıllar önce bir muhabire 'kaç yaşındasın lan sen?' diye çıkıştığı anları getirdi.

Ozan Güven, 2011 yılında birlikte yemeğe çıktığı sevgilisi Yosun Güreli’yi mekândan yolcu ederken bir magazin muhabirinin kendisine "İlişkiniz nasıl gidiyor" diye sormasına sinirlenmiş ve muhabire küfürler yağdırarak üzerine yürümüştü.

Ozan Güven daha sonra geceyi şu sözlerle anlatmıştı:

“O akşam yine 30 kere düşünmüşüz yemeğe çıkmadan önce. Aman bir şey olur mu, peşimize takılırlar mı, bir tatsızlık çıkar mı… Bunalıyorum ben çünkü alışamadım bu işlere. Oğlumla gezerken de fotoğraflarını çekilmesini istemiyorum mesela. Neyse, gittik sonunda Cihangir’de bir yere. Oraya oturduğumuz anda yolun karşısında belirdi bir kamera ve beş dakikalık sigara molası dışında tam 1.5 saat çekim yaptı. Sözüm yok, işlerini yapıyorlar. Fakat sonra kız arkadaşımı otomobiline bindirirken yaşı çok küçük olduğu belli olan muhabir, yüzünde müstehzi bir ifade, gözleri kayaraktan ‘Şimdi kızı gönderdik, artık ilişkinizi konuşalım’ dedi. O soruş tarzına, o surat ifadesine, o pervasızlığa kim maruz kalsa sinirini kontrol edemez. Evet, ben küfrederek bir edepsizlik yaptım ama bana yapılan edepsizliğin büyüklüğünü ancak böyle ifade edebildim. İnan bana o muhabir iyi ki bana çattı, yoksa çok daha vahim bir sonuç olabilirdi”