Bülent Ersoy’un hastalığı yalan mı ?

Bülent Ersoy’un hastalığı yalan mı ?

Domuz gribi teşhisiyle özel bir hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Bülent Ersoy hakkında şok iddia..

Yaklaşık 1 haftadır domuz gribi teşhisiyle hastanede müşade altında tutulduğu ve tedavisinin devam ettiği bilinen Bülent Ersoy’un aslında özel hastane ile arasında bir “sponsorluk anlaşması” olduğu ve ünlü sanatçının hastalığının gerçek olmadığı iddia edildi.

İddialar o kadar çarpıcı ki hastanenin hemşirelerinin Ersoy’un tahlil sonuçlarını gördüğü ve sonuçların temiz olduğu öne sürüldü. Diğer yandan Bülent Ersoy ile birlikte annesi ve şoförünün de aynı teşhis ile hastaneye yatırıldığı biliniyordu.

Ersoy, 7 Ocak günü domuz gribi şüphesiyle hastaneye kaldırılmış ve haber hemen basına ulaştırılmıştı. Sanatçıyı merak eden gazeteciler hastanede kamp kurmuştu. Diva hakkında çıkan haberlerde sanatçının yattığı hastanenin ismi açıkca belirtilmişti. Hastaneye yatmasının 2. günü hastanenin başhekimi Bülent Ersoy’un tahlil sonuçlarının domuz gribine uyduğunu açıklamıştı.

Domuz gribinin Türkiye’de salgın halinde görüldüğü, hastanelerin grip vakaları ile dolup taştığı şu günlerde, ünlü bir sanatçının benzer şikayetle hastaneye yatması hemen dikkatleri çekmişti. Bir süre sonra hastaneden yapılan açıklamada Diva’nın domuz gribi olmadığı açıklanmış, hastalığının sadece ağır grip olduğu vurgulanmıştı.

Ersoy’un sevenlerini endişeye sürükleyen olayın, Bülent Ersoy ile hastaneyi işleten firma arasındaki sponsorluk anlaşmasından kaynaklandığı iddia edilirken, Ersoy’un grip olmadığı ve olayın hastanenin reklam çalışması olduğu öne sürüldü.

TABURCU OLACAKTI AMA…

Ayrıca Bülent Ersoy’un 13 Ocak Çarşamba günü hastaneden taburcu edilmek istendiği ancak Ersoy’un “benim batıl inançlarım var. Ayın 13’ü uğursuzdur, taburcu olmak istemiyorum” dediği için taburcu edilmediği de öğrenilmişti. Ersoy’un hastaneye yatırıldığı ilk gün hastane yönetiminden yapılan açıklamada “Hemen tedaviye başladık. Kendisi kontrol altında. Gerekli tetkikleri yapıldı. Durumu biraz ağırdı ancak hayati bir durum söz konusu değil. Şu anda genel durumu çok iyi. Kendisinden sonra annesi ile şoförü de aynı şikayetle hastanemize yatırıldı. Şoförünün durumu daha iyi, ancak annesi de biraz ağır.” denmişti.

BÖBREK TAŞI, PIRLANTA TAŞI ÇIKMIŞTI

Özel bir hastanede tedavi olduktan sonra taburcu olan Bülent Ersoy’la ilgili önce “Karaciğerinde leke var” denildi, ardından “Böbrek taşı” teşhisi konuldu. Diva’nın sağlığı konusundaki spekülasyonlarla ilgili en ilginç açıklamayı yapımcısı Fevzi Siverek yaptı: “Bülent Hanım pırlanta taş yutmuş. "

Hatırlanacağı gibi Bülent Ersoy bundan 2 yıl önce de "böbrek taşı düşürüyor" iddialarıyla özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Yıllar önce uğradığı silahlı saldırıda tek böbreğini kaybeden Bülent Ersoy'un bu rahatsızlığı endişe yaratırken Ersoy'un aslında böbrek taşı düşürmediği "pırlanta taşı" yuttuğu ortaya çıkmış, bu olay magazin gündeminde oldukça geniş yer bulmuştu.

BÜLENT ERSOY TABURCU OLDU

Bülent Ersoy, 8 gündür tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Taburcu olmadan önce basın mensuplarıyla Başhekim Uzm. Dr. Bülent Şahin'in odasında bir araya gelen Ersoy, domuz gribi haberlerinin abartıldığını söyledi. 13 sayısı takıntısı olduğunu belirten Ersoy, ayın 13'ünde taburcu olmayıp "Katiyen çıkmam kapayın kapıları" dediğini anlattı.

"YATAK BENİ MEZAR GİBİ İÇİNE ÇEKİYORDU"

Hasta olmadan hastaneye gitmediğini de sözlerine ekleyen sanatçı, "Ben yatağa düşmeden gitmem hastaneye. Doktor sevmem. Fakat ben buraya geldiğimde 40 derece ateşim vardı. Yatak beni mezar gibi içine çekiyordu. 'Ateşimi düşürün' dedim. Benim avantajım hocanın da bu konuda uzman olmasıydı. Belki de tedavi sürmeyecekti ve Hakk'ın rahmetine kavuşacaktık. Gidiverdi sapır sapır 11 kişi" diyerek tedavi sürecini anlattı.

DİKKAT: Bu haberi kaynak belirterek kullanabilirsiniz...