Efsane dizi Seinfeld geri mi dönüyor ?

Efsane dizi Seinfeld geri mi dönüyor ?
Güncelleme:

1990'larda tüm dünyada fırtınalar estiren popüler komedi dizisi Seinfeld'in dizinin yıldız isminden Seinfeld hayranlarını şaşırtan bir açıklama geldi.

1989’da yayın hayatına başlayan ve 1998’e kadar süren ünlü sitcom; Friends, Gilmore Girls, Full House gibi yapımların yeniden ekrana dönmesinden sonra hayranlarında heyecanlı bir bekleyiş yarattı.

Dizinin yaratıcılarından ve başrolünde olan Jerry Seinfeld’in de geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalar dizinin yeniden ekranlara gelmesiyle ilgili umutları iyice arttırdı. Ancak popüler dizinin bir diğer yıldızı yaptığı açıklamalarla soru işareti yarattı.

Jason Alexander, yeniden dizinin başlamasıyla ilgili söylenti hakkında kimse beni aramadı dedi. Alexander, hit dizinin dokuz sezonu boyunca Jerry’nin liseden beri en iyi arkadaşı olan George Costanza’yı canlandırdı.

Jerry Seinfeld, yakın zamanda Boston’da düzenlenen bir stand-up gösterisinde olası bir canlanma söylentilerini alevlendirmişti. Seinfeld’in gösterisinden sonra izleyicilerden biri, dizinin Seinfeld’in yayınlandığı zaman tartışmalar yaratan sonu hakkında ne düşündüğünü sordu.

Seinfeld ise, “Henüz olmadı. Tam da sizin düşündüğünüz şeyi Larry ve ben de düşünüyoruz. Yani göreceksiniz” diyerek seneler sonra yeni bir bölüm geleceğine dair sinyal verdi.

Ancak dizinin dokuz sezonu boyunca Jerry’nin liseden beri en iyi arkadaşı olan George Costanza’yı canlandıran 64 yaşındaki Alexander, verdiği yeni bir röportajda yorumlara yanıt verdi:

“Bu dedikodunun tek bir nedeni var. Görünüşe göre, bir stand-up gösterisinin sonunda Seinfeld şöyle dedi: ‘Larry David ve ben bir şey düşünüyoruz.’ Güzel. Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum… Kimse beni aramadı. Görünüşe göre George’a ihtiyaçları yok.”

Oyuncu, rol arkadaşlarının da bilgilendirilmediğini ekledi: “Elaine’e de ihtiyaçları olmayabilir.” Alexander, bu konuda Louis-Dreyfus’un ve Kramer karakterini canlandıran Michael Richards’ının da bir şey bilmediğini belirtti.

Dizide Elaine’i canlandıran 62 yaşındaki Louis-Dreyfus da ekim ayında The Guardian’a verdiği röportajda Seinfeld’in yeniden çekilmesiyle ilgili, “Neyden bahsettiğini bilmiyorum” dedi.

Seinfeld, Mayıs 1998’de 76,3 milyon kişinin izlediği finalle sona erdi. Son bölümde Jerry, George, Elaine ve Kramer Michael Richards bitmek bilmeyen şakalarının sonuçlarıyla yüzleştiler. Grup, bir araba hırsızlığına tanık olduktan ve yardım etmek yerine mağdurun aleyhine şakalar yaptıktan sonra polise ihbar edilip müdahale etmedikleri için yargılandılar.