Eşi ve kızıyla poz veren Pınar Altuğ'u çıldırtan yorum! ''Gerçekten manyaksınız''

Eşi ve kızıyla poz veren Pınar Altuğ'u çıldırtan yorum! ''Gerçekten manyaksınız''
Güncelleme:

Oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından eşi ve kızıyla fotoğrafını paylaştı. Altuğ, bir takipçisinin ''Eşek kadar kadın, çocuk yaşta adamla evlendi'' yorumunu görünce adeta çılgına döndü.

Ekranların uzun soluklu dizileri arasında olan Çocuklar Duymasın'da "Meltem" karakteriyle üz kazanan Pınar Altuğ, kendisinden 9 yaş küçük olan Yağmur Atacan'la 14 yıl önce nikah masasına oturmuştu.

GELEN YORUM HERKESİ KIZDIRDI
Evlendiği günden bu yana, eşiyle arasındaki yaş farkı sürekli gündeme gelen Pınar Altuğ, yıllar geçmesine rağmen sosyal medyada olumsuz eleştirilere maruz kalıyor. Son olarak eşi ve kızıyla duygusal bir paylaşım yapan Altuğ'a gelen yorum başta ünlü oyuncuyu olmak üzere, birçok kişiyi de kızdırdı.

"OĞLUNUZ GİBİ GÖRÜNÜYOR"
Bir takipçisi Altuğ'un fotoğrafının altına "Eşek kadar kadın, bula bula çocuk yaşta bir adam bulup evlendi. Oğlunuz gibi görünüyor vallahi pes" yorumunu yaptı. Yorumu gören Altuğ ise "Hay Allah! Siz daha uygun birini bulun, o zaman ben boşanıp onunla evleneyim! Gerçekten manyaksınız!" sözleriyle takipçisine cevap verdi.

Birçok takipçi Pınar Altuğ'a destek verirken "Artık kadını rahat bırakın" tarzında yorumlar yaptı.

Eşi ve kızıyla poz veren Pınar Altuğ'u çıldırtan yorum! ''Gerçekten manyaksınız'' - Resim : 1