Hanife Gürdal'ın fotoğrafları sosyal medyayı salladı !

Hanife Gürdal'ın fotoğrafları sosyal medyayı salladı !
Güncelleme:

Aralık ayında fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, önceki akşam düğün yaptı. Gürdal'ın düğününde çekilen kareler ise sosyal medyaya düştü.

Bir döneme damga vuran evlilik programlarıyla adını duyuran sonrasında da başörtüsünü çıkardığı için günlerce konuşulan Hanife Gürdal, geçtiğimiz Aralık ayında kısa süredir birlikte olduğu Kemal Ayvaz ile aile arasında bir nikahla evlendi. Gürdal, düğününü de önceki akşam Trabzon'da yaptı.

DÜĞÜNDEN İLK KARELER GELDİ

Sosyal medya hesabını en aktif kullanan isimlerin başında gelen Hanife Gürdal, iki ay önce kendi ailesinin yaşadığı İzmir'de nikah masasına oturmuş eşinin ailesinin yaşadığı Trabzon'da da düğün yapacağını söylemişti. Günler öncesinden Trabzon'a giden Hanife, geçtiğimiz pazar günü düğün yaptı. Düğün gününe ait çok paylaşım yapmayan Gürdal'ın düğünden önce yaptıkları dış çekim fotoğrafları ortaya çıktı.

Hanife Gürdal'ın fotoğrafları sosyal medyayı salladı ! - Resim : 1

GELİNLİK ÖNLEMİ ALDI

Gürdal'ın fotoğrafçısının paylaştığı karelerde Gürdal'ın kabarık gelinliği dikkat çekti. Nikahında göğüs dekolteli kıyafet giydiği için eleştirilen gelin adayı, düğünde uzun kollu ve önü kapalı bir gelinlik tercih etti.

Hanife Gürdal'ın fotoğrafları sosyal medyayı salladı ! - Resim : 2

NEDİMELERİYLE POZLARINI PAYLAŞTI

Henüz düğün fotoğraflarını paylaşmayan Gürdal, düğüne hazırlık aşamasında nedimeleriyle çektirdiği fotoğrafları paylaştı.

Hanife Gürdal'ın fotoğrafları sosyal medyayı salladı ! - Resim : 3

SADECE DÜĞÜN DAVETİYESİNİ PAYLAŞMIŞTI

Düğünle alakalı detayları paylaşmayan Hanife Gürdal, önceki gün sadece düğün davetiyesi paylaşmıştı. Hanife, düğün davetiyesinde nikahta çekilen bir fotoğrafını koydurmuştu.

Hanife Gürdal'ın fotoğrafları sosyal medyayı salladı ! - Resim : 4