İki yakışıklı çapkınlık turunda yakalandı

İki yakışıklı çapkınlık turunda yakalandı

Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı çapkınlık turuna çıktı

Pop müziğinin sevilen isimlerinden Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı çapkınlık yaparken yakayı ele verdi. İkili, önceki gece Emirgan'daki Gizli Kalsın isimli mekanda eğlenirken tanıştıkları kızlar ile soluğu saat 05.30'da Etiler Sarıhan Gusto isimli çorbacı da aldı. Mekanın en arka kısmına oturarak gözlerden uzak rahat rahat takılan Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı'nın çapkınlık oyunu gazetecilerin gelmesi ile bozuldu.

Takvim gazetesinden Halil Çilingir'in haberine göre gazetecilerin ısrarla beklemesi üzerine mekanda mahsur kalan popçular, daha sonra yanındaki kız arkadaşlarını arka kapıdan taksi ile gönderdi. İki popçu, yanlarında kimse yokmuş gibi davrandı. "Yanınızdaki bayanlar kimdi?" sorusuna cevap vermeyen Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı soruları cevaplamadan hızlıca arabalarına bindi..

Geceleri oldukça hareketli geçen ikilinin bir sonraki adresi Sarıkabadayı'ya ait Levent Loft'taki ev oldu. Burada otopark girişinde kızları bekleyen popçular, gazetecilerin takipte olduğunu fark etti. Hemen telefona sarılan Murat Boz, kız arkadaşlarını arayarak 'Gelmeyin burada gazeteciler var' diyerek uyardı. Yakışıklı
popçu daha sonra kendi