Masterchef'te sızıntı var! Acun çıldırmak üzere!

Masterchef'te sızıntı var! Acun çıldırmak üzere!
Güncelleme:

TV8 ekranlarının sevilen programı Masterchef Türkiye'de her hafta yeni bir "sızıntı" yaşanıyor. Yarışma programında neler yaşandığı önceden sosyal medyaya sızdırılıyor.

Televizyonun ilgiyle izlenen yapımlarından Masterchef'te 'sızıntılar'ın ardı arkası gelmiyor. Daha takım düelloları başlamadan 16 kişilik kadronun sızdığı programda şimdi de 3-0'lık galibiyet iddiası ortaya atıldı.

TV8'de yayınlanan programın izleyici ile buluşmasından önce elenecek isimler ve onların yerlerine gelecek kişilerin Instagram üzerinde bir hesap tarafından 'analiz' adı altında sızdırılması ile Arem'in yarışmaya döndüğü hafta Berk'in eleneceği, sonraki hafta Gülşah'ın gideceğini günler öncesinden yazılmıştı.

ÜST ÜSTE İDDİALAR

Hatta bu hesaptan yapılan paylaşımlarda Berker'in yarışmaya tekrar dönecek kişi olduğunu da yazıldı.

5. haftada elenen Selin'in yerine Walison'un, 6. hafta elenen Celal'in yerineyse Didem'in geleceğinin zaten çok önceden belli olduğu, 7. haftaysa Duygu'nun eleneceği yazıldı.

 Son olarak yarışmacılardan Esra'nın mavi takımla 3-0'lık bir galibiyete imza attığı, elenen isminse 3 oyunu da kaybeden kırmızı takımdaki Walison olduğu iddiaları sosyal medyada dolaşmaya başladı.