MasterChef'te son finalist de belli oldu

MasterChef'te son finalist de belli oldu
Güncelleme:

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de Sergen, Hasan ve Eren'in ardından son finalist de belli oldu.

MasterChef’te ilk oyunda konuk şef olarak Osman Sezener katıldı. Ünlü şef, yarışmacılara kırlangıç balığı ile hazırlanmış üç farklı yemeği yapmalarını istedi. Zorlu oyunda iki yarışmacı verilen sürede hata yapmamaya, eksiksiz ürün getirmeye ve şefin tabağına en yakın şekilde yapmaya çalıştı. Süre sonunda Osman Sezener ile birlikte dört şefin on üzerinden değerlendirmesine göre ilk turda Tahsin 28, Dilara 19 puan aldı.

MasterChef'te ikinci oyununda yarışmacılara verilen ana ürün koruk suyu oldu. Yarışmacılar, bu ürünün yanına marketten alacakları ürünler ile şeflerden yüksek puan almalarını sağlayacak yaratıcı bir tabak çıkarmaya çalıştı. Bu oyunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun verdiği puanlar sonucunda Tahsin 18, Dilara 23 puan aldı.

MasterChef Türkiye 2021’de çeyrek final öncesindeki son bölümde Tahsin ve Dilara'nın iki turdaki puanları toplandı. İki oyun sonunda şeflerden toplam 46 puan Tahsin, son şef ceketini giydi ve çeyrek finale çıktı. Tahsin'e şef ceketini Mehmet Yalçınkaya giydirdi.

Toplamda 42 puanda kalan Dilara ise MasterChef'ten elenen yarışmacı oldu.

 GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

MasterChef 2021'e 5. olarak veda eden Dilara gözyaşlarını tutamadı.  Ünlü şefler Dilara'yı teselli etmeye çalıştı.

 ÇEYREK FİNALİSTLER

MasterChef Türkiye’de son beşe kalan isimler arasında çeyrek final mücadelesi 3 Ocak Pazartesi günü başladı. İlk gün, rakiplerinden daha fazla puan alan Sergen, ilk şef ceketini giyerek çeyrek finalist oldu. İkinci günde ise dört kişi arasından en başarılı olan isim Hasan idi ve ikinci çeyrek finalist oldu. Üçüncü günde üç yarışmacı arasındaki kıyasıya mücadelede kazanan Eren oldu ve adını çeyrek finale yazdırdı. Son bölümde ise Tahsin şef ceketini giymeyi başardı.

 MasterChef'in son haftasında Sergen Özen, Tahsin Küçük, Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı arasında yarı final ve final mücadeleleri yaşanacak. İki yarışmacı MasterChef'e 3. ve 4. olarak veda ederken, büyük finalde iki en iyi yarışmacı karşı karşıya gelecek.