Metin Akpınar'ın kızından dikkat çeken açıklamalar! Annesiyle ilgili söyledikleri olay olacak

Metin Akpınar'ın kızından dikkat çeken açıklamalar! Annesiyle ilgili söyledikleri olay olacak
Güncelleme:

Yeşilçam’ın usta ismi Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızlarından Duygu Nebioğlu, YouTube'ta yayınlanan Katarsis programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Katarsis’te Gökhan Çınar’ın konuğu olan Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar’ın son olaylardan sonra kendisini hiç aramadığını kapalı bir hayat sürdüğünü iddia etti. Programda konuşmakta zorlanan Gökhan Çınar’ın konuğu olan Duygu Nebioğlu, çocukluğu ve zorlu büyüme sürecini anlattı.

Geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Metin Akpınar’ın iki kızı olduğu ortaya bomba gibi düşmüştü. Babasının Metin Akpınar olduğunu öğrenen ve hukuki olarak bunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, duygularını anlatırken konuşmakta da zorlandı.

“BABA KIZ İLİŞKİSİ DEĞİL HAYRAN-SANATÇI İLİŞKİSİ KURDU"

Metin Akpınar'ın kızı " Babamla bir araya geldiğim zaman bana olan sevgisini hissettim zaten o yüzden senelerdir basına sızmadı. Sadece baba-kız ilişkisinde kalamadık hayran ve sanatçı ilişkisi kurdu benimle... Ama onun gözüne baktığım zaman anlatamadığı şeyler olduğunu hissettim ama karşı taraf ne yapmak istiyorsak onu yap pozisyonuna getirdi" ifadelerini kullandı.

Son olaylardan sonra babasıyla bir diyalaoğu olmadığını ifade eden Duygu Nebioğlu, "Beni henüz kimse aramadı hâlâ, sadece takip ediyorlar. Arayacağını da sanmıyorum umarım arar" diyerek anlattıklarıyla şaşırttı.

 “TEK GECELİK İLİŞKİ OLDUĞUNU SANMIYORUM”

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu "Dışarıdan bir dış ses diyeyim ben rahatsız etti. Eşinden dolayı benimle gizli gizli görüştüğü dönemler vardı, öğrendiğim kadarıyla da evinden dışarı çıkmıyor şu aralar umarım arar" yorumunda bulundu.

Duygu Nebioğlu annesinin bu olayın basına yansıdığında Almanya'da sinir krizi geçirdiği ifade ederek "Çok korkuyordu. O dönem tek gecelik bir ilişki olduğunu sanmıyorum annem bizi doğurduğu zaman 24 yaşındaydı. Ben annemin 4. çocuğuyum" dedi.

 ANNESİNE DAİR DETAYLAR ŞOKE ETTİ

Annesiyle ilgili detaylara yer veren genç kadın "Dedem çok yakışıklı bir adam, annesi dedemi defalarca kez anlatıyor, Sofi'nin göz önünde annesi cinsel ilişkiye giriyor ve söylemeyeceksin babana diyerekten büyüyen bir kız çocuğu... Anneanne tarafından sürekli ünlü olsun diye ajanslara götürülüyor, ünlülerle zorla tanıştırılmaya götürülüyor. Feriha Orancı, anneannem... Kadın kumarbaz, dedeyi aldatan bir figür. Annem böyle büyüyor..." diyerek şaşırttı.

Metin Akpınar'ın kızı annesinin farklı ilişkilerden 4 çocuğunun daha olduğunu ifade etti ve anneannesinin kızını zor durumlara soktuğunu iddia etti.