Survivor ne zaman başlıyor ? İlk fragman yayınlandı

Survivor ne zaman başlıyor ? İlk fragman yayınlandı

Survivor 2016 yarışmasının ilk fragmanı yayınlandı.

TV8 ekranlarında yeni sezona damga vurmaya hazırlanan Survivor 2016 yarışmasının fragmanı yayınlandı. Survivor 2016'nın ne zaman başlayacağının açıklandığı fragmanda yarışmacılara yer verilmiyor. İşte Survivor 2016 yarışmasının ilk fragmanı...

SURVIVOR ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR ?

Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın programı Survivor'un 2016 sezonunda yarışacak isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Trabzonsporlu eski futbolcu Yattara'yı kadroya alan Acun Ilıcalı, Serhat Akın ile bir araya geldi.

Serhat Akın instagram hesabından Acun Ilıcalı ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, "Tv8'de bombalar patlayacak çok yakında. 2000 yılından beri tanıdığım Acun ağabeyimle bir araya geldik. Bende yeri ayrıdır" yazdı. Serhat Akın'ın bu paylaşımı "Survivor'a mı katılıyor?" sorularını akıllara getirdi.

Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2016'nın kadrosunda üçüncü isim belli oldu.

Acun Ilıcalı, Yılmaz Morgül ve Yattara'dan sonra şimdi de Yunus Günçe'yi açıkladı.

Ilıcalı, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Survivor 2016 kadrosunun yeni ismi Yunus Günçe. Kendisine başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve kendi kanalı olan Tv8’de yayınlanan reyting canavarı yarışma programı Survivor 2016’da ünlüler kadrosu netleşmeye başladı.

Acun Ilıcalı,eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara'nın Survivor 2016 kadrosuna katıldığını açıkladı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "İbrahim Yattara Survivor 2016 kadrosuna katıldı, kendisine başarılar diliyoruz." dedi.

KESİN OLMAYAN İSİMLER

Acun Ilıcalı isimleri Netleşen Yılmaz Morgül ve Yattara'nın ardından birçok sürpriz isimle de görüşüyor.

“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan, Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan Tepe, oyuncu Kerem Bürsin.