Survivor'da Yasin ve Barış yumruk yumruğa birbirine girdi

Güncelleme:

Survivor adasında bu sefer yumruklar konuştu. Ödül oyununda karşılıklı birbirlerine laf atan Barış ve Yasin arasında bir anda sinirler gerildi ve ikili birbirlerine yumruklarla vurdu.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 52. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Survivor'ın 20 Nisan Pazartesi ekrana gelecek olan yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı, müjdesini verdiği muhteşem ödülü açıkladı. Maddi ve manevi çok özel ödülün verileceği oyunda tansiyonun çok yükseldiği anlar merak konusu oldu.

Gönüllüler takımında Barış ile Yasin arasında herkesi şoke eden bir kavga yaşandı. İkili yumruk yumruğa birbirlerine girdi. Kavga sonrasında diskalifiye olacak mı merak ediliyor.

ACUN ILICALI: İSTEMEDİĞİMİZ ŞEYLER OLDU

TV8'de yayınlanan Survivor Panorama programına canlı yayında katılan Acun Ilıcalı yaşanan kavgayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Sıkıntılar var. Oyunda istemediğimiz şeyler oldu. Diskalifiye olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ödül çok önemliydi. Tansiyon yükseldi. İki takım da kazanmak isteyince ortaya kıvılcımlar çıktı. Birazdan toplantı yapacağız. Yarınki bölümümüzde sıkıntılar var. Sercan oynayamıyor ama kötü değil. Yarın çok acayip şeyler olacak. Sercan oynamayacak."

"ÖDÜLÜ DUYUNCA YARIŞMACILARIN PSİKOLOJİSİ BOZULUYOR"
"Ödül çok büyüktü. O kadar büyüktü ki tansiyon yükseldi. Ödül, Dominik'in en güzel 2-3 evinden biri. Benim geçenlerde Instagram'a koyduğum ev. Şöyle anlatayım. Ödülü duyunca yarışmacıların psikolojisi değişiyor. Bir taraf çok mutlu oluyor. Diğer tarafta da Sercan oynamayacak diye demorileze olanlar var."

Seçiniz...