Yeni James Bond rolü için sürpriz isim

Yeni James Bond rolü için sürpriz isim
Güncelleme:

İngiliz basını yeni James Bond'un Aaron Taylor-Johnson olacağını yazdı.

"Suikast Treni" (Bullet Train) filminde Brad Pitt ile başrolleri paylaşan Aaron Taylor-Johnson'ın yeni James Bond olacağı öne sürüldü. 

Ntv'nin aktardığına göre, 32 yaşındaki oyuncu, Bond serisinin yapımcısı Barbara Broccoli ile tanıştı ve geçen yıl deneme çekimine katıldı. Daily Mail’in kaynaklara dayandırdığı haberde, Johnson’ın sahnelerinin başarılı bulunduğu belirtilirken, henüz yapım şirketinden resmi olarak doğrulama gelmediği bildirildi.

Daniel Craig'in beşinci ve son kez James Bond rolünü canlandırdığı "Ölmek İçin Zaman Yok"tan sonra yeni James Bond rolü için aralarında Idris Elba, Tom Hardy, Henry Cavill, Richard Madden ve Regé-Jean Page'in de olduğu pek çok isim gündeme geldi. 

Yapımcı Barbara Broccoli, geçen yılın başında verdiği bir röportajda, bir sonraki 007'nin kim olacağına yönelik spekülasyonlara değinmiş ve birçok izleyicinin Idris Elba'yı 007 olarak görmek istediğini söylemişti. Broccoli, "Idris'i tanıyoruz, onunla arkadaşız ve o muhteşem bir oyuncu. Ve bilirsiniz bu tartışmanın bir parçasıydı ama koltukta biri varken bunu konuşmak her zaman zordur. Craig rolüne veda edene kadar bu bu meseleyi gündeme getirmemeye karar verdik" demişti.