''Kabataş kurgusunu Erdoğan mı yaptı?''

''Kabataş kurgusunu Erdoğan mı yaptı?''

Abdulkadir Selvi'den Cem Küçük'e "Kabataş" tepkisi: Kurguyu Erdoğan mı yaptı vicdansız adam?

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü köşesine Gezi olayları sırasında ortaya atılan ‘Kabataş’ta saldırı’ iddiasını taşıdı. Selvi, yazısının sonunda ise ‘Kabataş kurguydu’ diyen Star yazarı Cem Küçük’e ‘vicdansız adam’ dedi.

Selvi, Küçük’e şu satırlarla yüklendi: “Kabataş kurguydu diyen Cem Küçük, o zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da kurgu yapmakla suçladığının farkında mısın? Vicdansız adam. Geziciler bundan rahatsız olabilir. Peki sana ne oluyor?”

İŞTE ABDÜLKADİR SELVİ’NİN YAZISININ O BÖLÜMÜ

Demek Kabataş olayı kurguydu ha… Kabataş olayı, 11 Haziran 2013 tarihinde ilk olarak Başbakan Erdoğan tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Cem Küçük o zaman ilk kurguyu Erdoğan mı yaptı?

O zaman ikinci kurguyu da Erdoğan yaptı demek ki. Çünkü 15 Şubat 2014 tarihinde, ”Kabataş’ta yavrusuyla beraber bir kızımıza yapılan saldırıyla alakalı, bunlar da onun üzerinde oynamaya başladılar. Şimdi bunu yalanlamaya kalkıyorlar. Yazık, yazık. Medya dünyasında amiral diye geçinenlere söylüyorum. Hele bugün attıkları başlık. Bunun altında da boğulacaksınız. Çünkü bu attığınız manşetler doğru değil. Adli Tıp raporlarını nereye saklayacaksınız? Savcının tespiti, adli tıp raporları ortada. Bundan kurtulamayacaksınız. Tarih sizi affetmeyecek” demişti.

Yetmedi mi? Üçüncü kurguyu da Tayyip Erdoğan yaptı?

Çünkü 6 Mart 2014 tarihinde şöyle konuşmuştu: ”Gezi olayları sırasında bir genç kadın. Bir belediye başkanının gelini. Bir anne yanında çocuğu olduğu halde Kabataş’ta tacize maruz kaldı. Kimse o kadını taciz edenleri kınamadı, peşine düşmedi.