Lens: En üst seviyede oynamak için buraya geldim

Lens: En üst seviyede oynamak için buraya geldim
Güncelleme:

Beşiktaş'ın yeni transferi Jeremain Lens, yaptığı açıklamalarla Fenerbahçeli taraftarları kızdırmaya devam ediyor.

Beşiktaş'ın İngiltere takımlarından Sunderland'den kadrosuna kattığı Jeremain Lens, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısıyla 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, toplantıda Lens ile birlikte kameraların karşısına geçerken, Beşiktaşlı yöneticiler ve oyuncunun ailesi de organizasyonda hazır bulundu.

“En üst seviyede oynamak için buraya geldim”

Beşiktaş'a geldiği için duyduğu mutluluğu dile getiren Lens, şunları söyledi:

“Çok mutluyum bu aileye katıldığım için. Herkes Beşiktaş'ın son 2 sezonun şampiyonu olduğunu biliyor. Burada beklentiler yüksek. Ben de en üst seviyede oynamak için buraya geldim. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Elimden geleni yapacağım. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. En üst seviyede oynamak ve bu hedeflerin bir parçası olmak için buraya geldim.”

Lens'ten Fenerbahçelileri çıldırtan mesajLens'ten Fenerbahçelileri çıldırtan mesaj

 “Belki ben de başkalarını ararım”

Beşiktaş'ın ‘Come to Beşiktaş' videolarına da değinen Hollandalı oyuncu, “Gerçekten çok özeldi. Daha önce böyle bir şey yapmamıştım. Belki yakın gelecekte benim de birini aramam gerekir. O benim vereceğim karar değil ama gerekirse ben de ararım” dedi.

Öte yandan Hollandalı yıldızın annesi ve kız arkadaşı da imza töreninde yer aldı. Başkan Fikret Orman törende Anne Lens’i de sahneye davet etti ve toplu fotoğraf çekildi.