Negredo'dan 35 gol itirafı

Negredo'dan 35 gol itirafı
Güncelleme:

Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, önemli açıklamalarda bulunurken 35 gol konusuna da açıklık getirdi.

Beşiktaş'ın yıldız forvet oyuncusu Alvaro Negredo TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

İşte Negredo'nun açıklamaları;

Beşiktaş'a alışabildi mi?

"Alıştım, çok da mutluyum. İlk günden bu yana taraftarın da ilgisi çok güzel. Doğru bir karar aldığımı düşünüyorum. Şampiyon bir takıma geldiğimi ve kolay olmayacağını biliyorum. Hoca şu an Cenk'e güveniyor, o da gollerle neden güvenildiğini gösteriyor. Ben de çalışarak kendime yer bulmaya çalışıyorum."

"Biraz daha dakika alırsam..."

"Sert futbolu seven bir oyuncuyum. Bazıları daha erken, bazıları da geç alışabilir. Biraz daha dakika alırsam daha iyi kendimi gösterebilirim. Cenk buranın bir oyuncusu ve yüzde 100 buranın oyuncusu gibi. Burada olmaktan da gayet memnun gibi."

"Cenk karşılığını veriyor bana da..."

"Hocayla konuşmuştum, çalışmamdan memnun olduğunu söyledi. Cenk karşılığını veriyor bana da beklemek kalıyor. İbrenin benim tarafıma dönmesini umut ediyorum."

"İleriyi düşünmek şu an için erken olur"

- Maçlara nasıl konsantre oluyor?

"Oynama hissi ve sinir diyebiliriz. Burada hiç süre alamayanlar da var. Ne olursa olsun içimde olan oynama hissini hiçbir şey alamaz."

UCL değerlendirmesi

"Şampiyonlar Ligi'ne çok iyi başladık. 3'te 3 yapmak büyük bir iş. Şu anın tadını çıkarmamız lazım. İleriyi düşünmek şu an için erken olur."

"İlk baştan itibaren aslında yanlış anlaşıldı"

- Bireysel hedefi ne?

"Takımın hedefleri doğrultusunda üzerime düşenleri yapmak istiyorum benim de hedefim bu. Bütün oyuncular her gün üstüne koymalı. 'Ben oldum.' derse o gün kramponları bırakabilir. Messi ve Ronaldo da her gün gelişiyor. Ben de her geçen gün yeni bir şeyler öğrenmek istiyorum."

35 gol eleştirileri

"İlk baştan itibaren aslında yanlış anlaşıldı. Ben de inşallah şeklinde dedim. Bizim İspanya'da mizah farklı çalışır bu yönden. Bunun aksine oynamamak da bunu körüklüyor."

"Forvetler gol atarak hayatlarına devam ederler"

"İlk golümde patlama yaşadım. Forvetler gol atarak hayatlarına devam ederler. Eşim ve çocuklarıma da sorumluluklarım var. Büyük bir patlama yaşadım  ve çok güzeldi."

Gol sevincinde bileğini öpmesi

"Eşimin, çocuklarımın isimlerinin baş harfleri var. Bu zor sporu yaparken onların desteği çok önemli."

- Transferde taraftar etkili oldu mu?

"Beşiktaş'ın benimle ilgilendiği basına düştükten sonra binlerce mesaj geldi. 'Bu kadar isteniyorsam, gitmem gerekir dedim.' Mesajlara yoğunluktan blokaj koydum."

Vodafone Park atmosferi

"10 aylık oğlum bile buna alıştı. Bizim taraftarımız ıslıklarken o bile alkışlılıyor. Bu desteği arkama aldığım için kendimi şanslı hissediyorum."

"Attığım, atabildiğim her golü seviyorum"

"Herkesle aslında iyi anlaşıyorum. Dilden dolayı Pepe, Adriano, Fabri ve Quaresma olsun; Mustafa ile de çok iyi idman yapıyoruz. Hiç kimseyle bağlantı kopukluğu yok. Attığım, atabildiğim her golü seviyorum. Kalecinin ne yapacağını bekleyip ona göre vuruş yapıyorum."

- Lakabın var mı?

"Dönemsel oldu. Köpek balığı en eskilerden, canavar da City'den kalma. Onları İngiliz aksanı ile söylediklerinden kelimeler farklılaşıyor. İspanyol oluşumdan dolayı Matador burada da hoş bir şey."

"Oğlum futbolla ilgileniyor"

"Etrafım bize yardım eden insanlarla dolu. Büyük bir şehir. Birçok farklı kültürü içinde barındırıyor. Ben de çok mutluyum. İnsanlar sizi tanıyınca gezmek zor oluyor. Ben daha çok dinlenmeyi tercih ediyorum. Daha çok ailemiz gezmeyi seviyor."

Türk yemekleri

"İspanya'daki gibi olmmuyor. Türkiye'deki yemek kültürü çok zengin. Çok fazla çeşit var ve tatlılar güzel. Alışmaya, tanımaya çalışıyorum."

- Çocuğu futbola ilgili mi?

"Oğlum futbolla ilgileniyor. Onun ilgisi de beni sevindiriyor. Benimle bazen maç izliyor, tabii ki 90 dakikayı bitiremiyor ama ilgili. Doğuştan Beşiktaşlı diyebilirm. İngiltere'de doğdu hemen buraya geldi."