Sabah Gazetesi'nde 28. yaş kutlaması

Sabah Gazetesi'nde 28. yaş kutlaması
Güncelleme:

Sabah gazetesi 28. yaşını "Türk basınının transatlantiği güvenle yoluna devam ediyor" sloganı ile kutluyor.

Sabah gazetesi 28. yaşını "Türk basınının transatlantiği güvenle yoluna devam ediyor" sloganı ile kutluyor.

AMİRAL GEMİSİ DEĞİL TRANSATLANTİK

Hürriyet için kullanılan "Türk medyasının amiral gemisi" sloganını kendisine uyarlayan ve "Türk basınının transatlantiği" şekline getiren Sabah yazıişleri bugün gazetenin sürmanşetini de gemi şeklinde çizilmiş bir Sabah gazetesi görseline ayırdı.

SERHAT ALBAYRAK'TAN KURLAMA MESAJI

Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak Sabah Gazetesi'nin 28. yılını böyle kutladı:

"Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Bugün, bizlerin ve Türk Basınının gurur günü. Bundan 28 yıl önce değişimin müjdecisi Sabah Gazetesi yayın hayatına başladı. Sağlam temeller üzerine kurduğu gazetecilik anlayışıyla Türkiye'de gündem belirleyen, referans gösterilen gazete oldu.

Her geçen yıl Sabah'ı daha güçlü, daha deneyimli, okuyucusuyla bütünleşen bir gazete haline getirdi. Sabah, Avrupa ve Amerika'daki yayınlarıyla vizyonunu genişletti; bölge ekleriyle bu ülkenin potansiyelini herkesin görmesini sağladı; günlük ve haftalık ekleriyle hayatımızı renklendirdi.

Sabah'la Türk Basınında çok şey değişti. Sabah'ın ilkeli, kararlı duruşu ve yenilikçi kimliği hiç değişmedi. Ne mutlu bize ki, çeyrek asrı aşan geçmişi başarılarla dolu lider gazete Sabah, ailemizin, Turkuvaz Medya Grubu'nun bir üyesi.

Sabah'ın her gün okuruna ulaşmasında emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyor, bu özel günü gelecek yıllarda da hep birlikte kutlamayı diliyorum.

Saygılarımla

Serhat ALBAYRAK
Yönetim Kurulu Başkan Vekili"

Etiketler sabah gazetesi