Acun Ilıcalı bu sefer yuvarlamadı, 2'ye katladı! Murat Sancak kabul etti

Acun Ilıcalı bu sefer yuvarlamadı, 2'ye katladı! Murat Sancak kabul etti
Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Omuz Omuza kampanyasına Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile Acun Ilıcalı arasındaki diyalog damgasını vurdu.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili kapsayan deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan önemli bir adım gelmişti. "Omuz Omuza" yardım kampanyasını başlatan TFF, spor dünyasının önemli isimlerini bağış kampanyasında bir araya getirdi.

8 kanalın canlı yayınladığı bir yardım kampanyası düzenlenirken, yayına katılan isimlerden biri de Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tı. 10 milyon TL'lik bir bağışta bulunan Sancak ile programın sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı arasında tebessüm ettiren bir diyalog yaşandı.

"ONU YAPMAMIZ İÇİN..."

Başkan Sancak, Ilıcalı'ya "Bazıları sizin tavrınızı bildiği için 5 verecekken 3 diyorlar, 5'e tamamlattırıyorlar. Onun için 5'i 10'a çıkarttırırsanız iyi olur." derken, Ilıcalı, "Başkanım onu yapmamız için sizin gibi biri lazım. O boyutlara siz çıkabiliyorsunuz!" şeklinde yanıt verdi.