Anadolu Efes ile bir yıl daha...

Anadolu Efes ile bir yıl daha...
Güncelleme:

Marmara Forum ve Anadolu Efes birlikteliğinde 2. sezon başlıyor...

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil eden Anadolu Efes Spor Kulübü'yle olan iş birliğini bir sezon daha uzattı.

Anadolu Efes Fan Club üyeleri ve Marmara Forum ziyaretçilerini aynı çatı altında birleştirecek anlaşma ile taraftar ve müşteri deneyimi en üst seviyeye taşınacak. 1 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçen Marmara Forum Yaşam Kart’ın ayrıcalıklarından Anadolu Efes Fan Club üyeleri de yararlanacak.

Geçtiğimiz sene boyunca basketbolun gençlere sevdirilmesi ve yaygınlaşması amacıyla eğlenceli ve eğitici etkinliklere imza atan Marmara Forum ve Anadolu Efes, iş birliğinin ikinci senesinde basketbolu daha geniş kitlelere sevdirmeyi amaçlıyor.

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil eden Anadolu Efes Spor Kulübü'yle olan iş birliğini uzattı. Bu kapsamda düzenlenen İmza Günü’ne Marmara Forum Genel Müdürü Hakan Altın, Anadolu Efes Spor Kulübü Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı, Cedi Osman, Furkan Korkmaz ve Thomas Heurtel gibi Anadolu Efes Spor Kulübü'nün yıldız sporcuları ve basketbolseverler katıldı. Basketbolseverler oyuncular ile hem fotoğraf çektirme hem de formalarını imzalatma fırsatı yakalayarak keyifli dakikalar geçirdi. Ayrıca Anadolu Efes Spor Kulübü Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı, etkinlik sırasında Marmara Forum Genel Müdürü Hakan Altın’a tüm Anadolu Efes oyuncularının imzaladığı bir forma hediye etti. 

Anadolu Efes taraftarları için birçok ayrıcalık barındıran Marmara Forum, geçtiğimiz sene düzenlediği etkinliklerle birçok basketbolsevere eğlenceli vakit geçirme fırsatı sundu. Sponsorluk anlaşmasının ikinci senesinde daha geniş kitlelere basketbolu sevdirmeyi amaçlayan Marmara Forum ve Anadolu Efes, bu iş birliği sayesinde hem taraftarları hem de ziyaretçileri tek bir platformda toplayacak.
 
'Taraftarlara sürprizlerimiz devam edecek’
İş birliği hakkında konuşan Marmara Forum Genel Müdürü Hakan Altın, “Marmara Forum olarak 1 milyon Euro’luk yeni yatırımımız Marmara Forum Yaşam Kartı’nın ayrıcalıklarını Anadolu Efes taraftarlarına da sunacağız. Böylelikle kulüp taraftarları ve Marmara Forum müşterilerini aynı çatı altında birleştirmeyi, taraftar ve müşteri deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz,” diye konuştu.
İş birliğinin ikinci senesinde çıtayı daha da yükseğe koyduklarını ifade eden Altın, basketbol sporunun daha geniş kitlelere sevdirilmesi için eğlenceli ve spor dolu etkinliklere imza atmaya devam edeceklerini, taraftarlar için sürpriz kampanyalar planladıklarını söyledi. 
 
‘Abdi İpekçi Spor Salonu ve Marmara Forum'daki eğlence deneyimini aynı platformda buluşturacağız"

 
Partnerlik anlaşmasının uzatılması sebebiyle çok memnun olduklarını dile getiren Anadolu Efes Spor Kulübü Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı ise görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Geçtiğimiz sezon Marmara Forum ile yaptığımız partnerlik anlaşmasıyla birlikte bir 'ilk'e imza atmıştık. Çünkü ilk defa bir spor kulübüyle bir alışveriş merkezi, bu şekilde bir iş birliği gerçekleştirmişlerdi. 2016-2017 sezonunda da bu iş birliği çerçevesinde Abdi İpekçi Spor Salonu ve Marmara Forum'daki eğlence deneyimini aynı platformda buluşturacak,  basketbol kültürünü daha geniş kitlelere ulaştıracağız.”