Ülker Arena sapsarı oldu

Ülker Arena sapsarı oldu
Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarı, Real Madrid maçında Ülker Sports Arena’da yine unutulmaz bir atmosfer oluşturdu.

Fenerbahçe taraftarı, Ülker Sports Arena’da yine unutulmaz bir atmosfer oluşturdu. Tribünler tıklım tıklım dolarken, Euroleague resmi sponsoru nesine.com’un bu maça özel hazırlattığı sarı tişörtler de salondaki görsel şöleni doruğa çıkardı.

Kaldı 1 galibiyet

Tarihindeki ilk Final Four heyecanını geçen yıl yaşayan Fenerbahçe, Real Madrid karşısında bir galibiyet daha alırsa, aynı başarıya üst üste ikinci kez ulaşacak. Serinin 3. maçı salı, gerekirse 4. maçı perşembe Madrid’de oynanacak. Yine gerekmesi durumunda 5. maç için seri Ülker Arena’ya taşınacak.

Obradovic memnun

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, maça iyi odaklandıklarını ve galibiyet elde ettiklerini söyledi. Obradovic, oyundan çok memnun kaldığını belirterek,  “Skordaki fark bize inanılmaz enerji ve öz güven verdi. Biz sonuna kadar motive olduk, konsantrasyonumuz çok iyiydi. Hem adam adama hem de alan savunmasına karşı hücumda iyi oynadık” dedi.

En ağır yenilgi

Fenerbahçe, iki maçtır ilk yarılarda sadece 29 sayı şansı tanıdığı Real Madrid’e, Euroleague play-off tarihindeki en ağır yenilgisini tattırdı.