Benzema gözaltına alındı !

Benzema gözaltına alındı !
Güncelleme:

Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema, vatandaşı Mathieu Valbuena'ya 'şantaj' yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Real Madrid'in Fransız yıldız forveti Benzema, Fransa milli takımından arkadaşı Mathieu Valbuena'ya şantaj yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Karim Benzema, vatandaşı Valbuena'ya şantaj yaptığı gerekçesiyle Paris yakınlarındaki Versailles'de polis tarafından gözaltına alındı.

Fransız kaynaklarına göre gözaltının sebebi geçtiğimiz haftalarda Fransız futboluna bomba gibi düşen, Fransa Milli Takımı'nın ve Lyon'un yıldız ismi Valbuena'ya yapıldığı iddia edilen 'seks kasedi şantajı.'

İddialar geçtiğimiz Ekim ayında Fransa'da gündeme gelmiş, Le Figaro Gazetesi, Valbuena'ya seks kasedi ile santaj yaptıkları gerekçesiyle 4 kişinin gözaltına alındığını duyurmuştu. Bu 4 kişinin arasında ise bir başka Fransız yıldız Djibril Cisse'nin olduğu dikkat çekmişti. Cisse 12 saat gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakılmıştı.

Mathieu Valbuena'ya yakın kaynaklar ise o günlerde santaj iddiaları hakkında cevap vermezken kaset iddialarını doğrulamıştı.

AFP: BENZEMA'NIN AKRABASININ SANTAJCILARLA BAĞLANTISI VAR
AFP konu hakkında geçtiği ve güvenilir bir kaynağa dayandırdığı haberinde, güvenlik kuvvetlerinin Valbuena'ya santaj yapan kişilerle Benzema'nın bir akrabasının bağlantısının tespit edildiğini yazdı. Güvenlik kuvvetleri ayrıca Benzema'nın da geçtiğimiz Ekim ayında en az 1 kez seks kasedinden bahsettiğini tespit ettiler.

'MAL VARLIĞINI GASP ETME GİRİŞİMİ'
Adli kaynaklardan edinilen bilgiye göre, soruşturma Valbuena'nın "mal varlığını gasp etme girişimi" konusunda yürütülüyor. Valbuena'ya özel hayatına ilişkin gizli olarak çekilmiş bir videonun gönderilerek şantaj yapıldığı ve kendisinden 150 bin avro istendiği iddia ediliyor.