''Favori İspanya''

''Favori İspanya''

Çek Cumhuriyeti A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Pavel Vrba, EURO 2016 kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.

Çek Cumhuriyeti Teknik Direktörü Pavel Vrba, grupta favorinin İspanya olduğunu vurguladı. Vrba, “Zor bir grup olacağı kesin. Grupta favori olarak ağır basan İspanya. Diğer 3 takım da aralarında yarışacak. İspanya maçı ile başlamak avantaj olabilir” yorumunu yaptı.

‘O maçı unutmadık’

Hırvatistan Teknik Direktörü Ante Cacic, EURO 2008’i halen unutmadıklarını dile getirdi. Cacic, “Türkleri tanıyoruz, Fatih Terim’e saygı duyuyoruz. Umuyorum, bu kez son dakika golüyle kaybetmeyeceğiz. Ama sporda intikam duygularından bahsetmek doğru değil. Grupta da favori İspanya olacak” diye konuştu.

Bosque temkinli

İspanya Teknik Direktörü Vicente Del Bosque zor bir gruba düştüklerini ifade etti. Bosque, “Geçmişte karşılaşıp, zorlandığımız takımlar. Zor bir grup olacak. Çek Cumhuriyeti ile Türkiye, Hollanda’yı eledi, bu bile yeter. Biz arka arkaya 3. kez bir final kazanıp, olağan dışı, kimsenin daha önce başaramadığını başarmak istiyoruz” dedi.