Abdülkadir Ömür’e Atletico kancası

Abdülkadir Ömür’e Atletico kancası
Güncelleme:

El Mundo Deportivo gazetesi, Atletico Madrid’in 18 yaşındaki Abdülkadir Ömür’ü yakın takibe aldığını yazdı.

Son haftalarda gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür'e Avrupa devlerinin ilgisi büyüyor. Son olarak Atletico Madrid, 18 yaşındaki kanat oyuncusuyla çok yakından ilgilenmeye başladı. El Mundo Deportivo gazetesi, yaşanan gelişmeleri dün manşetine taşıdı.

SİMEONE ÇOK BEĞENİYOR
Atletico'nun yıldız futbolcuyu ciddi şekilde takip ettiğini yazan gazete, "Diego Simeone de Abdülkadir'i çok beğeniyor. Sezon sonuna kadar genç yıldız tüm maçlarını izleyecekler" ifadesini kullandı.

RESMİ GİRİŞİMLER BAŞLIYOR
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da yaptığı açıklamada, Abdülkadir için Avrupa kulüplerinin randevu almak istediğini söylemişti. Atletico'nun kısa sürede resmi girişimlere başlaması bekleniyor.

ARDA TURAN'IN İZİNDEN GİDİYOR
El Mundo Deportivo gazetesi, Abdülkadir Ömür'ün Arda Turan'ın izinden gittiğini belirterek, "Atletico sonrası durağı Barcelona olabilir" dedi.

THE SUN GAZETESİNDEN DE ARSENAL İDDİASI GELDİ
Abdülkadir Ömür, İspanya'nın yanı sıra İngiliz basınında da manşetleri süslüyor... The Sun gazetesi, Arsenal'in genç yıldız için transfer yarışına katıldığını belirterek, "Çok büyük bir potansiyeli var" ifadesini kullandı..