Eto'o hocalığı Brezilya'ya taşıdı

Eto'o hocalığı Brezilya'ya taşıdı

Antalyaspor'da hocalık da yapmaya başlayan yıldız futbolcunun, Brezilya'daki özel maçta Türkiye'deki alışkanlığını aynen sürdürdüğü ortaya çıktı.

Kulübünden izin alarak Fenerbahçe maçına çıkmayan, bunun yerine Brezilya'nın yolunu tutarak burada özel bir karşılaşmaya çıkan Samuel Eto'o Sambacılar'ı hem şaşırttı hem etkiledi. Üç gol attığı maçta göz dolduran 34 yaşındaki forvetin, özel bir maç olmasına karşın, Türkiye'de son dönemde üstlendiği görevi Güney Amerika'da da aynen devam ettirdiği ortaya çıktı. 
 
Antalyaspor'da Yusuf Şimşek'in ayrılmasının ardından hem teknik adamlık hem de oyunculuk yapan Kamerunlu futbolcunun, Botafogo-Comercial maçında da takım arkadaşlarına hocalık tasladığı bildirildi. Sık sık takım arkadaşlarını uyaran yıldız futbolcunun, ne yapmaları gerektiği konusunda kendilerine talimatlar verdiği belirtildi. 
 
"Gençlere uyarılarda bulundum" 
 
"Kamerunlu genç oyuncuları eğitmek konusundaki fırsatı kaçırmadı, Antalyaspor'da üstlendiği yeni rolü burada da devam ettirdi" yorumunu yapan Brezilya basını konuyla ilgili ulaştığı oyuncudan görüş de aldı. Eto'o, "Ben bir forvetim ve rakip defansın açıklarını bilen biriyim. Bu gençler ise yanlış şekilde pozisyon alıyor ve doğru koşuları yapmıyorlardı. Kendilerine uyarılarda bulundum, tavsiyelerde bulundum" dedi. 
 
Uyarılar bugün de devam etti
 
Öte yandan Brezilya'dan dönen Samuel Eto'o, takımının bugünkü Gaziantepspor maçı hazırlıklarına katıldı. Yıldız futbolcunun, Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki idmanda takım arkadaşlarını sık sık uyardığı bildirildi. 

Milliyet