Fatih Terim'le birlikte o isimler de tribüne döndü

Fatih Terim'le birlikte o isimler de tribüne döndü
Güncelleme:

Göztepe maçıyla beraber Galatasaray'a yeniden merhaba diyen Fatih Terim'e eski öğrencileri ve eşi Fulya Terim destek oldu.

Süper Lig'in 17. haftasında Göztepe'yi ağırlayan Galatasaray'da Fatih Terim ilk sınavına çıktı. Fatih Terim maç öncesi sahaya girişi ile büyük bir destekle karşılaştı. Türk Telekom Satdyumu'nde taraftarlar "İmaparator Fatih Terim" tezahüratı ile coştu. Tribünlere giden Terim'e taraftarlar alkışlarla destek verdi.

Fatih Terim, tezahüratlar sırsında duygusal anlar yaşadı. Tecrübeli teknik adamın gözlerinin dolduğu gözlendi. Fatih Terim'in geri dönüşü ile takıma katılan Hakan Balta, maçı tribünden takip etti. Fatih Terim'in eşi Fulya Terim "Nerede Kalmıştık" atkısı ile poz verdi. Fulya Terim, kızları ile maçı tribünden izledi. 

Galatasaray'da uzun yıllar futbol oynayan ve sonrasında bir dönem Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hasan Şaş'ın yeniden Terim'in ekibinde yer alıp almaycağı merak edilirken, Göztepe maçında sürpriz yaşandı. Karşılaşmayı Hasan Şaş tirbünden izledi.

Terim'in antrenör ekibinde olabileceği konuşulan ancak henüz konuyla ilgili açıklama yapılmamasına rağmen Hasan Şaş'ın tribünden maçı izlemesi sosyal medyada 'Dönüyor' yorumlarına neden oldu.Öte yandan Galatasaray-Göztepe maçını Türk Telekom Stadı'nda 45.907 biletli seyirci takip etti.