Kazım Feyenoord'da istenmiyor

Kazım Feyenoord'da istenmiyor

Colin Kazım Richards’dan kendisine kulüp bulması istendi.

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Feyenoord’da 1 Şubat Pazartesi gününe kadar kadro dışı bırakılan Colin Kazım Richards’dan kendisine kulüp bulması istendi.

Hafta sonu oynayacakları AZ Alkmaar maçı öncesinde düzenlenen basın  toplantısında Kazım’la ilgili değerlendirmede bulunan Feyenoord Teknik Direktörü  Giovanni van Bronckhorst, "Her iki taraf için de en iyi çözüm Kazım’ın başka bir kulübe gitmesi" dedi.
 
Geçen haftadan bu yana Kazım ile herhangi irtibatı olmadığını belirten  Van Bronckhorst, bundan sonra da görüşmeyi düşünmediğini dile getirdi.
 
Hakkında haber yapan Hollandalı bir gazeteciyi tehdit ettiği  gerekçesiyle 18 Ocak'ta kadro dışı bırakılan Kazım, bu nedenle takımla  antrenmanlara çıkmıyordu.
 
Kazım, geçen sezon Bursaspor’dan kiralık olarak transfer olduğu  Feyenoord ile daha sonra 2 senelik sözleşme imzalamıştı.
 
Michiel Kramer’in transferinden sonra fazla forma şansı bulamayan  milli oyuncu, ikinci yarısı yeni başlayan Eredivisie’de bu sezon 4’ü ilk 11 olmak  üzere oynadığı 11 maçta sadece bir gol atabildi.
 
Kazım, geçen sezon ise forma giydiği 29 maçta 12 kaydetmişti.