Marcelinho şov yapıyor !

Marcelinho şov yapıyor !

41 yaşındaki Marcelinho, takımının 3-2 kazandığı maçta da fileleri havalandırdı ve gollerine devam etti.

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Brezilyalı futbolcu Marcelinho Paraiba, ülkesinde adeta şov yapıyor. 41 yaşındaki futbolcu ilerleyen yaşına karşın Brezilya 2. Ligi'nde mücadele eden takımı Oeste'nin en önemli gol ayaklarından bir tanesi olarak öne çıkıyor.

Paulista'da Oeste dün deplasmanda RB Brasil ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-siyahlı ekip rakibini 3-2 mağlup ederken, Marcelinho gollerden bir tanesinin altına imza atarak, takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı. Tecrübeli oyuncu böylece dokuzuncu maçında üçüncü golünü kaydetti ve dört gollü Ricardo Bueno'nun ardından takımın en ikinci skorer isimi olarak öne çıktı.

En yaşlı ikinci oyuncu

Şık bir kafa golüne imza atan Marcelinho ülke basınının övgüsünü toplarken, yaş problemi olmadığını ve golcü özelliğinden bir şey kaybetmediğini ortaya koydu. Öte yandan deneyimli futbolcu Güney Amerika'da aktif futbol hayatına devam eden isimler arasında en yaşlı iki isimden biri durumunda. Yine Brezilya'nın Chapecoense takımının formasını giyen kaleci Nivaldo, 42 yaşında en yaşlı aktif oyuncu olarak görülüyor.

Milliyet