Mardinli milletvekili adayından Ronaldo vaadi

Mardinli milletvekili adayından Ronaldo vaadi

MHP Mardin milletvekili adayı Behlül Murat Maral'dan doğu halkını sevindirecek bir vaatte bulundu.

MHP Mardin milletvekili adayı Behlül Murat Maral, milletvekili seçildiği takdirde Cristiano Ronaldo'yu Mardin'e getireceğini söyledi.

MHP Mardin milletvekili adayı Behlül Murat Maral'dan doğu halkını sevindirecek bir vaatte bulundu. Maral, milletvekili seçildiği takdirde Real Madrid'in ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'yu Mardin'e getireceğini söyledi.

"MARDİN'İ KÜLTÜR VE SANAK BAŞKENTİ YAPACAĞIZ"

MHP milletvekili adayları Behlül Murat Maral ve Mehmet Salih Karaaslan, seçim çalışmaları kapsamında Mardin'de basın mensupları ile bir araya geldi. Milletvekiliseçildiği takdirde Mardin'i bir kültür ve sanat şehri yapacaklarını belirten Maral, "Sivil Toplum Örgütleri'nde çok ciddi araştırmalar yaptım. Mardin'i kültür ve sanat başkenti yapacağız. İşsizliğe çare olamaya çalışacağız. Milletvekili seçilirsem kültürle sanat ve spora çare olmaya çalışacağız. Dünya starlarını Mardin'e getireceğim. Google bakın hangi ünlü sanatçılarla çalıştığımızı görürsünüz. Benim menajerim Savaş Menteş'tir.

"RONALDO'YU MARDİN'E GETİRECEĞİM"

Geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo'yu Çeşme'de misafir ettik. Cristiano Ronaldo dahil yaklaşık 250 dünya starı ile diyaloğumuz var. Onları Mardin'e getireceğiz. Ronaldo'nun Mardin'e gelmesi Mardin'in turizminin canlanması demektir. Esnaf kan ağlıyor. Esnafın durumuna el atacağız." dedi.

MARDİNSPOR'LA YAKINDAN İLGİLENECEK

Saffet Sancaklı'nın yeğeni olduğunu kaydeden Maral, Mardinspor ile de yakından ilgileneceklerini ifade etti.