Ölmeden önce 'Ben mesihim' diye bağırmış

Ölmeden önce 'Ben mesihim' diye bağırmış

Fenerbahçeli eski futbolcu Dalian Atkinson'un, ölümüyle ilgili detaylar gün yüzüne çıktı.

Talihsiz futbolcunun, ihbar üzerine olay yerine gelen polislerce hedef alınmasının ardından hayatını kaybettiği açıklanmıştı. 
 
Babasının gırtlağına sarıldı 
İddiaya göre her şey Atikinson'un, 85 yaşındaki babasını öldürmeye teşebbüs etmesiyle birlikte başladı. Atkinson'un kardeşi Kenroy, "Babamın gırtlağına sarıldı ve kendisini öldüreceğini söyledi. Babama, beni, kardeşimiz Paul'u ve kız kardeşimiz Elaine'yi çoktan öldürdüğünü, şimdi kendisi için geldiğini söyledi. Aklı başında değildi" dedi. 
 
'Ben mesihim' diye bağırdı 
Görgü tanığı ise polislerin olay yerine gelmesinden sonraki anları anlattı, memurları suçlayıcı ifadeler kullandı: "Atkinson sarhoştu ve sendeleyerek polislere 'Ben mesihim' diye bağırıyordu. Sonra dört beş el sıkıp onu vurdular. Yere düştüğünde bile ateş ettiler. Ambulansı çağırmak için 20 dakika beklediler."  
 
'Atkinson manik-depresifti'
Kardeşi Kenroy ayrıca, Atkinson'un böbrek yetersizliği nedeniyle diyalize girmesinin ardından depresyona girdiğini söyledi, "Manik depresif durumlar yaşıyordu. Akıl sağlığı yerinde değildi. Omzunda diyalizden kalan bir tüp vardı. Onu çekip çıkarmış ve kanlar içinde kalmıştı" şeklinde konuştu.

Milliyet