Galatasaray'ın rakibi çok iddialı !

Galatasaray'ın rakibi çok iddialı !

Astana Teknik Direktörü Stanimir Stoilov ve futbolcu Abzal Beysebekov TT Arena'da basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray maçından istedikleri sonuçla ayrılacaklarına inandığını belirten Stoilov, "Yeni bir takımız. En iyi puanla Türkiye'den ayrılacağımıza eminim.
 
Takımımız elinden gelen her şeyi yaptı ve yapmaya devam edecek. Avrupa'ya kalkan son uçağın biletini, yarınki maçla alacağız. Oyuncularımın performansından son derece ümitliyim. Bu yüzden karamsar olmamak gerekiyor. Bize şans vermeyenleri daha öncede duydum. Avrupa'da bu sezon 10'un üzerinde maç yaptık ve böyle düşünenlerden daha iyi performans gösterdik. Yarınki maçta başarılı olacağımıza inanmayanların tersine bir performans göstereceğimize eminim. Eski hoca da yeni hoca da mükemmel seviyesinde iyi antrenörler. İşimiz zor olacak. Mustafa Denizli'nin defalarca şampiyonluklar yaşadığını unutmamak gerek. Her durumda işimiz oldukça zor" diye konuştu.
 
Beysebekov: "Kazanmak için elimizden geleni yapacağız"
 
Astana'nın savunma oyuncusu Beysebekov ise Galatasaray'ı izlediklerini ve maça iyi hazırlandıklarını belirtti. Performans ve kondisyon olarak iyi durumda olduklarını anlatan Kazak futbolcu, "Galatasaray'ı izledik. Üstün ve zayıf taraflarını gördük. Bunların hepsini yarınki maçta dikkate alacağız ve buna göre bir oyun sergileyeceğiz. Yarın kazanmak için elimizden geleni yapacağız ve kazanacağıma eminiz" değerlendirmesinde bulundu.
 
Hazırlıklar tamamlandı
 

30 Kasım'da geldiği İstanbul'da 1 Aralık'tan itibaren Olimpiyat Parkı antrenman sahasında çalışan Astana , maçın son hazırlığını TT Arena'da yaptı. ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşen antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayan Kazakistan temsilcisi 9 gün önceden geldiği İstanbul'da maç saatini beklemeye başladı.