Sefa Kalya hayatını kaybetti !

Sefa Kalya hayatını kaybetti !

Fenerbahçe'nin tribün lideri Sefa Kalya, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun tribün lideri  "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya hayatını kaybetti. 
 
Alınan bilgiye göre, Taksim Meşrutiyet Caddesi'ndeki Peak Otel'e gece  saatlerinde gelen Kalya, odasına çıktı. Sabah saatlerinde Kalya'ya ulaşılamaması  üzerine, görevliler polise haber verdi.
 
Daha sonra girilen odada Kalya, yatak üzerinde hareketsiz bulundu.  Yapılan incelemede, Kalya'nın öldüğü belirlendi.
 
Cumhuriyet Savcısı eşliğinde yapılan ilk incelemede, herhangi bir darp  ya da yaralanma izine rastlanmadı. Sefa Kalya'nın cesedinin, incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp  Kurumu morguna kaldırılacağı belirtildi. Sefa Kalya, Almanya’nın Kassel kentinde 1972’de doğmuştu.
 
Soruşturma derinleştiriliyor
 
Taksim’de bulunan Peak Otel’de kaldığı odada hayatını kaybeden Sefa Kalya’yla ilgili polis soruşturması sürüyor. Polis otel güvenlik kameralarını incelenmesi sonucu Sefa Kalya’nın saat 19.05 sıralarında otele giriş yaptığını tespit etti.
 
Yanında iki kişi bulunan Sefa Kalya’nın bir süre lobide oturduğu daha sonra da onlardan ayrılarak saat 20.45’de odasına çıktığı öğrenildi. Sefa Kalya’nın saat 23.40 sıralarında resepsiyonu arayarak odasına bir ayran istediği öğrenildi.
 
Otel görevlilerinin saat 23.53 sıralarında ayranı Sefa Kalya’nın odasına ayran götürmek için gittiği ancak kapıyı kimsenin açmadığı öğrenildi. Bir süre kapıda bekleyen görevlinin daha sonra aşağıya indiği belirlendi. Yetkililer görüntülerin incelemeye devam edildiği soruşturmanın çok yönlü sürdüğü belirlendi.