''Aynı dili konuşuyoruz''

''Aynı dili konuşuyoruz''

Trabzonspor'da Ersun Yanal ile yıldızı barışmayan Constant, Şota Arveladze’yi övdü.

Yanal ile yıldızı barışmayan Constant, Şota Arveladze’yi övdü, “Onun bana verdiği güven, benim ona yapmak istediklerimi anlatış şeklimle, birbirimizi yakaladığımızı ve aynı dili konuştuğumuzu düşünüyorum” diyerek uslandığını gösterdi.

Ersun Yanal’ın gidişi sonrasında affedilen ve takımla birlikte kampa giden Kevin Constant, yeni hocası Şota Arveladze’yle ilgili olumlu ifadeler kullandı, ancak Yanal olayını da geçmişin bir parçası olarak gösterdi.
 
Gineli oyuncunun konuşmasından satırbaşları şöyle:

- (Yanal ile ilgili) Geçmiş bizim için geride kaldı, o dönem o şekilde kapandı. Bizim için gelecek daha önemli. Eski hocamla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bizim için burada daha önemli durum var, mevcut koşullar.

- (Şota Arveladze ile ilgili) Onun bana verdiği güven, benim ona yapmak istediklerimi anlatış şeklimle, birbirimizi yakaladığımızı ve aynı dili konuştuğumuzu düşünüyorum.

- Kendi seviyemin bu olmadığı çok aşikar. Onun üstüne çıkmam gerekiyor. Çok daha fazlasını vermem lazım.

- Trabzonspor’u gerçekten çok seviyorum. İnsanların bana ilgi göstermesini çok seviyorum.

- Bu sezon daha fazla grubun parçası olarak kendimi hissetmeliyim. Daha fazla Türkçe kelimeler öğrenip, arkadaşlarımla, yerel futbol ortamıyla daha çok kaynaşmalıyım.

‘Sol bek oynarım’

Milan’da sol bek oynadım. Diğer kariyerime bakıldığında orta saha orijinliyim. Bir mevkinin diğerinden üstün olmadığına inanıyorum. Hocam hangi mevkide görev verirse yeteneklerim doğrultusunda yaparım.

Taraftardan büyük ilgi

Hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Trabzonspor, dün iki idman yaptı. Sabah kondisyon ağırlıklı bir antrenman gerçekleştiren bordo-mavililer, akşam ise çift kale maç oynadı. İdmanı izleyen yaklaşık bin taraftar, Teknik Direktör Şota ve futbolcularla fotoğraf çekildi.