''Fenerbahçe'de çalışırım...''

''Fenerbahçe'de çalışırım...''

İrfan Buz'un ismi Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın yardımcılığı için geçiyor...

Süper Lig'de önce Bursaspor, ardından da Gençlerbirliği'ni çalıştıran teknik direktör İrfan Buz'un ismi Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın yardımcılığı için geçiyor.

Sarı lacivertli yönetim Pereira'nın Portekizli 2 yardımcısının yanı sıra 1 Türk antrenörün de teknik ekipte yer almasını istiyor. Adaylar arasında İrfan Buz öne çıkan isim olarak gözüküyor.
 
DOLAYLI KONUŞMALAR VAR 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan İrfan Buz, "Bana şimdiye kadar resmi bir teklif gelmedi. Fakat dolaylı yoldan iletişime geçildi. Eğer resmen bir teklif gelirse ben seve seve kabul edebilirim. Böylesine büyük bir camiada genç futbolcu yetiştirmek için çalışmak isterim. Böyle bir proje beni çok mutlu eder. Genç futbolcuların ve altyapıdan gelenlerin A takıma geçişini sağlayacak bir mekanizmada inisiyatif kullanabilirim. Türk ligini iyi tanıyor olmam da çok önemli bir avantaj" dedi.
 
OZAN HER TAKIMDA DİREKT OYNAR 
Buz, Galatasaray, Atletico Madrid ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Ozan Tufan için ise "Avrupa'da her takımda banko oynayabilecek bir futbolcu. Ben Bursaspor'da göreve geldiğimde A 2 takımındaydı, A takıma monte ettik. Türkiye'de de her iki büyük takımda da direkt oynar, kendine sürekli geliştiren bir futbolcu" dedi.  
 
Vitor Pereira'nın bir Türk yardımcı talep ettiği, sarı lacivertli yönetimin ise İrfan Buz dahil, kulüp bünyesinde yer alan pek çok isimden oluşan listeden bir tanesini seçeceği öğrenildi. İzleme komitesi başkanı Müjdat Yetkiner, komitede yer alan Kemalettin Şentürk, Saffet Akbaş ve altyapı genel koordinatörü Şenol Çorlu.