''Fenerbahçe'de kalsam şampiyonduk''

''Fenerbahçe'de kalsam şampiyonduk''

Fenerbahçe'nin çok şeyler beklediği Salih Uçan, kendisine güvenilmesini istedi ve çarpıcı sözler sarf etti.

Fenerbahçe’nin 2 yıl Roma’da kiralık oynadıktan sonra geri dönen yıldızı Salih Uçan, “Roma’da forma şansı bulamadım, oynasaydım dönmezdim” dedi.

İtalya’da gelişim kaydettiğini belirten Salih Uçan, şöyle konuştu:

“Orada idmanlar daha ciddi, sert ve tempolu. Asla hafif idman olmuyor. Roma’da oynayamadım ama özgüvenim gelişti. Totti arkadaşım oldu. En iyi arkadaşım ise Nainggolan’dı. İnsanlar ‘Salih Uçan oynayamadı’ diyor. Pozisyonumda Pjanic 40 milyona gitti, Nainggolan da Belçika’nın orta sahası. Süre aldığım her maçta, her zaman iyi oynadım. Hoca onları tercih etti. En büyük özelliğim, attığım paslarla hücumcuları pozisyona sokmak. İsmail Kartal zamanında kalsaydım, şampiyon da olurduk. Van Persie oynamaya başladıkça birbirimize daha iyi alışırız. Takımda çok yeni isimler var.”

Hakkında yapılan eleştiriler hakkında da konuşan Salih Uçan, “Taraftarın ve camianın beklentilerini biliyorum. Aykut Kocaman zamanında süre alıyor, asist yapıyor gol atıyor, skora katkı sağlıyordum. Ersun Yanal döneminde ne oldu, oynamadım? Salih güçsüz, kendine bakmıyor, oynamıyor oldu. Bu sezon oynarsam devamı gelir. Fenerbahçe’de şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Bunun için de var gücüyle tüm sezon en iyi şekilde çalışacağım” dedi.

AMK Gazetesi