''Galatasaray maçında savaşacağız''

''Galatasaray maçında savaşacağız''

Eskişehirsporlu futbolcu Kaan Kanak, "Galatasaray maçını kazanmak için savaşacağız" dedi.

Eskişehirsporlu futbolcu Kaan Kanak,  Spor Toto Süper  Lig'in 10. haftasında oynayacakları Galatasaray maçını kazanmak için ellerinden  geleni yapacaklarını söyledi.
 
Kaan Kanak, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki  antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın haftalardır istediği  sonuçları alamadığını, sahaya da istenilen oyunu yansıtamadıklarını belirtti.
 
Galatasaray maçıyla ilgili bir soruya Kaan, "Bizim için rakibin önemi  yok. Her karşılaşmayı son maçımız gibi oynayacağız. Galatasaray maçını kazanmak  için savaşacağız" diye yanıt verdi. Geçen hafta sonu yaptıkları Kayserispor maçında şanssız olduklarını  anlatan Kaan, şunları kaydetti: "Bu sezon başından beri girmediğimiz kadar çok gol pozisyonu yakaladık  ancak değerlendiremedik. Kazanmayı çok istiyorduk. Şu anda kaybettiğimiz bir şey  yok. Kötü gidişatı düzeltmek birlikte yapacağımız bir iş. Suçlu aramak yerine  birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bu takım ligde bulunduğu konumu hak  etmiyor. Biz, herkesten daha çok üzülüyoruz. Maçın ardından uyuyamıyoruz.  Transfer sezonu bitti, yapılacak bir şey yok. İlk yarının sonuna kadar bu takım  mücadele edecek. Daha fazla destek, daha fazla birlik ve beraberlik gerekiyor."