''Hata tamamen bizde''

''Hata tamamen bizde''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Eskişehirspor maçı sonrası oyuncularıyla özel bir toplantı gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Eskişehirspor maçı sonrası yapılan ilk antrenmanın ardından oyuncularıyla özel bir toplantı gerçekleştirdi.

Sezonun belki de en etkisiz futbolunu oynayan sarı-lacivertli takımın doksan dakika boyunca ortaya koyduğu tüm sayısal veriler teknik heyet tarafından oyuncuların önüne serildi. Hem takımla, hem de bireysel performanslarıyla ilgili hazırlanan özel raporlar herkesle paylaşıldı.

Teknik Direktör İsmail Kartal, tüm verileri sunduktan sonra oyuncularına “Bakın ve bir özeleştiri yapın” dedi. Sarı-lacivertli oyuncular tüm sorumluluğu üzerlerine alırken, kalan maçlarda böyle bir tablonun tekrarlanmayacağının sözünü verdiler, “Hata tamamen bizde” ifadesini kullandılar.

Kartal ile teke tek!

Başkan Aziz Yıldırım, Eskişehirspor beraberliği sonrası Teknik Direktör İsmail Kartal ile görüştü. Oynanan kötü oyunu eleştiren ve Kartal’ın hamlelerinde geç kaldığını düşünen Başkan Yıldırım, tüm görüşlerini hocasıyla açık açık paylaştı. Yıldırım ayrıca kalan haftalardaki beklentilerini aktardı, takımda eksik gördüğü şeyleri tek tek anlattı.

Kupada rakip Bursaspor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarının heyecanı bugün başlayacak. Bursa Atatürk Stadı’nda Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak maç ATV’den naklen yayımlanacak. Mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek.

4 eksikle gittiler

Bursaspor maçının hazırlıklarını dün sabah yaptığı idmanla tamamlayan F.Bahçe dün Bursa’ya gitti. Yalova’dan Bursa’ya otobüs ile geçen sarı-lacivertli takımda Emre Belözoğlu, Webo, Meireles ve Mehmet Topuz kadroya alınmadı. Emre’nin hafta sonu yapılacak Balıkesir maçında da forma giymesinin zor olduğu belirtildi. İdmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışan Meireles’e, ikinci bölümde özel program uyguladı. Emre ve Mehmet Topuz, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

1 yenilgi

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda 9 maça çıkan Fenerbahçe sadece 1 yenilgi aldı. Grup aşamasında Kayserispor’a evinde mağlup olan sarı-lacivertliler, daha sonraki maçlarda mağlubiyet yaşamadı.

Milliyet