''Hedef 3 kupada şampiyonluk''

''Hedef 3 kupada şampiyonluk''

Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı, "Hedef tüm kupalarda şampiyonluk. Avrupa'da da çok iyi yerlere gelmek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Şener Özbayraklı,  hedeflerinin tüm kupalarda şampiyonluklar kazanmak olduğunu söyledi.
 
Fenerbahçe Gazetesi'nin Ağustos ayı sayısına konuşan 25 yaşındaki  savunma oyuncusu sarı-lacivertli takıma şampiyonluklar kazanmak için geldiğini  belirtti.
 
Bu sene 3 kulvarda yarıştıklarını hatırlatan Şener, sözlerine devam  etti: "Hedef şampiyonluk. Bunu bizim söylememize gerek yok ama bu sene çok  farklı olacak. Mücadelemiz 3 kulvarda olacak. Ona göre de transferler yapıldı.  Çok önemli isimler alındı. Fenerbahçe'ye başarılar kazanmak için geldim. Yapılan  transferlerle bile Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir takım olduğunu tüm dünya  gördü. Hedef tüm kupalarda şampiyonluk. Avrupa'da da çok iyi yerlere gelmek  istiyoruz."
 
Fenerbahçe'ye geldikten sonra camianın büyüklüğünü daha iyi anladığını  aktaran sağ bek oyuncusu, takım içindeki rekabet konusunda ise, "Rekabet sadece  benim oynadığım pozisyonda değil her pozisyonda var. Gökhan (Gönül) ağabeyin  burada bir geçmişi var. Bende çok çalışıyorum. Forma rekabetinden kazanan her  zaman Fenerbahçe olacaktır. Kadromuz oldukça derin 3 kulvarda mücadele edeceğimiz  için herkese şans gelecektir. Önemli olan bu şansı iyi kullanmak" ifadelerini  kullandı.
 
Geçen sezon Bursaspor'dan takım arkadaşı Jose Fernandao ile  Fenerbahçe'de de birlikte olacaklarını hatırlatan Şener, "Fernandao'yla yaklaşık  1,5 sezon beraber oynadık. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Sadece ikimiz değil takım  halinde uyumlu olmalıyız. Fernandao kendini kanıtlamış bir futbolcu. Sonuçta kazanan Fenerbahçe olacak" şeklinde konuştu.
 
Son olarak taraftarlara seslenen Şener, "İnşallah bu sene stadımızı  eskisi gibi her maç doldurarak bize destek verirler. Bu sezon 3 kulvarda  gideceğimiz için onları her zaman yanımızda görmek istiyoruz" değerlendirmesinde  bulundu.