''Kimse bizi arkada görmesin''

''Kimse bizi arkada görmesin''

Cim-Bom’a bir puan kazandıran golün sahibi Sinan, önlerindeki rakiplere gözdağı verdi, “Yarışta kimse bizi arkada görmesin. Geriden geleceğiz” diye konuştu.

Kayserispor deplasmanında Galatasaray’a beraberliği getiren golün sahibi Sinan Gümüş, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin rahat olmamasını istedi, sarı-kırmızılıların ligin ikinci yarısında Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi yakalayacağını söyledi.

Podolski’nin yerine oyuna giren futbolcu, gol attığı için çok mutlu olduğunu dile getirerek, “1-0 gerideydik, katkı verdiğim için memnunum. İlk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarıdaki oyuncumuzla maçı 2-1 önde bitirebilirdik” ifadesini kullandı.

Sarı-kırmızılı futbolcu, “Eleştiriler biz kötü oynadığımız için geliyor. Daha iyi oynarsak, iyi skorlar alırsak, bu eleştiriler gidebilir. Zamanla daha iyi skorlar alacağız. Şampiyonluk yarışında kimse bizi arkada görmesin. Biz geriden geleceğiz” diye iddialı konuştu.

Genç bir futbolcu olarak Galatasaray’da oynamanın çok güzel olduğunu ifade eden Sinan, “Bu camiada çok mutluyum. İnşallah önümüzdeki senelerde bu camia için golleri atarım” dedi.