''Maalesef başaramadık''

''Maalesef başaramadık''

Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu Abdoulaye Ba, karşılaşmada istedikleri sonucu elde edemediklerini dile getirdi.

Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu Abdoulaye Ba, karşılaşmada istedikleri sonucu elde edemediklerini dile getirdi. Maça iyi başladıklarını ve öne geçtiklerini anlatan Senegalli oyuncu, şunları kaydetti:

“Fırsatlar bulduk, maçı 2-0 3-0 önde de bitirebilirdik ama maalesef rakibimizin son dakikalarda gelen golüyle maç berabere biti. Üzgünüm, kendimi iyi  hissetmiyorum. Benim burada olma sebebim takımımın gol yemesini engellemek ama maalesef bunu yapamadık. Maalesef bu akşam istediğimizi başaramadık. Önümüze, hedeflerimize bakmamız lazım. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Bu proje doğrultusunda yolumuza devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızı mutlu  edemedik, bir sonraki maçta mutlu etmek istiyoruz.”

Fenerbahçe, bu sezon Senegalli oyuncusu Abdoulaye Ba’nın sahada kaldığı sürede ilk defa gol yedi. Sarı-lacivertliler, derbiye kadar Senegalli savunma oyuncusunun oyunda kaldığı süre zarfında kalesini gole kapatmıştı. Olcan’ın golüyle Fenerbahçe, Ba’nın sahada kaldığı 680 dakika sonra kalesinde golü gördü.